02-07-2009, 21:09
Mikage, wyższa szkoła jazdy 
Ja bym poczekał na CSS3 (aż przeglądarki w sumie zaczną go obsługiwać), a teraz bym sobie to odpuścił bo:
1. Musiał byś podzielić stronę na 3 części.
2. Zrobić uniwersalną wielkość tych chłopków (tak aby zmieścili się np. na 1024 px).
3. Wrzucić na stronę w tych boxach (np. części tabeli podzielona na %, aby to się dostosowało wszystko samemu)
4. Według mnie to zbędny bajer. :p
Dlaczego zbędny bajer? Bo, zmienił bym:
1. Ten pasek na topem (jeżeli nic na nim nie ma to do usunięcia).
2. Dodał bym coś do topka (aby nie było samego napisu)
3. Urozmaicił menu w dodatki (nie wiem jak to się fachowo nazywa w świecie grafików), ale ja to nazwę ornamentami czyli zdobieniami - ogólnie wszystko tak urozmaicić.
4. Zmniejszył ilość ostatnich newsów (do 3 na stronie - bo trzeba to wszystko przewijać, bez sensu).
Czyli jednym słowem zrobić coś na ten deseń - http://www.aoc.gram.pl/ .
P.S Można by było wstawić jakiś flash.
P.S2
Nie, nie zmieszać z gównem ... To jest do wszystkich młodych gniewnych.

Ja bym poczekał na CSS3 (aż przeglądarki w sumie zaczną go obsługiwać), a teraz bym sobie to odpuścił bo:
1. Musiał byś podzielić stronę na 3 części.
2. Zrobić uniwersalną wielkość tych chłopków (tak aby zmieścili się np. na 1024 px).
3. Wrzucić na stronę w tych boxach (np. części tabeli podzielona na %, aby to się dostosowało wszystko samemu)
4. Według mnie to zbędny bajer. :p
Dlaczego zbędny bajer? Bo, zmienił bym:
1. Ten pasek na topem (jeżeli nic na nim nie ma to do usunięcia).
2. Dodał bym coś do topka (aby nie było samego napisu)
3. Urozmaicił menu w dodatki (nie wiem jak to się fachowo nazywa w świecie grafików), ale ja to nazwę ornamentami czyli zdobieniami - ogólnie wszystko tak urozmaicić.
4. Zmniejszył ilość ostatnich newsów (do 3 na stronie - bo trzeba to wszystko przewijać, bez sensu).
Czyli jednym słowem zrobić coś na ten deseń - http://www.aoc.gram.pl/ .
P.S Można by było wstawić jakiś flash.
P.S2
Nie, nie zmieszać z gównem ... To jest do wszystkich młodych gniewnych.