03-02-2012, 04:50
Nie rób dla każdej podstrony osobnego folderu. Wszystkie trzymasz w jednym miejscu, czyli index.html, kandydat.html, klient.html, inne.html i kontakt.html <- wszystkie w tym samym folderze, czyli głównym katalogu ze stroną (tam gdzie masz obecnie index.html).
I ten sam kod wklejasz teraz do każdej podstrony. Obecnie nie działa ci to dlatego, że każdą podstronę masz w innym katalogu, a co za tym idzie, masz źle podane ścieżki do podstron (kiedy znajdujesz się w podstronie np. klient, ścieżka powinna wyglądać tak:
Dlatego, że najpierw musisz cofnąć się (wyjść z katalogu w którym się znajdujesz i wejść do następnego).
Mam dobry dzień, więc ci to wszystko jasno rozpisałem. Mam nadzieje, że już rozumiesz. Jeżeli nie, to radzę przerobić jakieś podstawowe kursy.
Powodzenia.
Kod:
<ul>
<li><a href="index.html">O nas</a></li>
<li><a href="kandydat.html">Dla kandydata</a></li>
<li><a href="klient.html">Dla klienta</a></li>
<li><a href="inne.html">Inne</a></li>
<li><a href="kontakt.html">Kontakt</a></li>
</ul>
Kod:
<a href=".../inne/inne.html">Inne</a>
Dlatego, że najpierw musisz cofnąć się (wyjść z katalogu w którym się znajdujesz i wejść do następnego).
Mam dobry dzień, więc ci to wszystko jasno rozpisałem. Mam nadzieje, że już rozumiesz. Jeżeli nie, to radzę przerobić jakieś podstawowe kursy.
Powodzenia.