17-11-2011, 05:54
Pomysl moze wypalic pod warunkiem, ze pomysl bedzie inowacyjny. Ale przypomne Ci, ze portal dla pedofili czyli fotka.pl czy fotka.tv juz mamy, Nk istnieje, zarobkowe tez jakies tam istnieja, aukcyjny byle jaki, ale jest. Wiec co mozesz wiecej wymyslic? Faceboka nikt juz nie pokona ani sie do niego nie zblizy. Portale polegajace na wymianie, kopiowaniu czy udstepnianiu plikow nie wchodza w gre bez wymaganych licencji.
Postawienie portalu to na poczatku jakby hooby, ktore z czasem moze przetworzyc sie jakis sukces. Czyli nalezy posiadac wiedze, cierpliwosci i oczywiscie kase na start.
A tak prywatnie to jestem wlascicielem kilku hoteli w europie wiec stac mnie na oplaty za dobre serwery, domeny i reklame. Napisz do mnie na pw cos wiecej o projekcie a moze sie skusze.
Postawienie portalu to na poczatku jakby hooby, ktore z czasem moze przetworzyc sie jakis sukces. Czyli nalezy posiadac wiedze, cierpliwosci i oczywiscie kase na start.
A tak prywatnie to jestem wlascicielem kilku hoteli w europie wiec stac mnie na oplaty za dobre serwery, domeny i reklame. Napisz do mnie na pw cos wiecej o projekcie a moze sie skusze.