25-12-2010, 22:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2010, 22:16 przez TopWebFestival.)
po to to istnieje, że gdyby był to konkurs trzeba zgłosić to do urzędu jeśli były by to konkurs tajny lub z nagrodami potrzebna była do osoba która sprawowała nadzór nad głosowaniem a sory... Opłacenie takiej osoby to koszt około 4-7tys zeta jak narazie nie chciałbym wpłacać na projekt, który być może nie ma przyszłości
a ten cytat to poprostu zabezpieczenie mnie, przed sądem, tak jestem w 100% bezpieczny nikt niczego nie może mi zarzucić
edit:
Dostałem od pewnej osoby propozycje współpracy, osoba zaoferowała mi, że przerobi stronę żeby była milsza dla oczu oraz wzbogaci ją o kilka żeczy, których ja bym nie potrafił... Jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie bo narazie zaoferowała darmową pomoc
także zobaczymy

a ten cytat to poprostu zabezpieczenie mnie, przed sądem, tak jestem w 100% bezpieczny nikt niczego nie może mi zarzucić
edit:
Dostałem od pewnej osoby propozycje współpracy, osoba zaoferowała mi, że przerobi stronę żeby była milsza dla oczu oraz wzbogaci ją o kilka żeczy, których ja bym nie potrafił... Jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie bo narazie zaoferowała darmową pomoc