ja nie sprzedaję Joomli, darmową joomlę ktoś sobie sam ściągnie z odpowiedniej strony. Ja "sprzedaję" dostosowanie joomli do bycia w pełni sprawnym serwisem ogłoszeniowym, bo Joomle ściągnąć na dysk każdy może, ale nie każdy wie co z nią dalej zrobić - tu pomagam ja, a cena mojej pomocy to ok. 300zł. Myślę że wszystko jest jasne i legalne.
zresztą.. po takiej liczbie odpowiedzi "nie na temat" o takiej treści jak powyżej wątpie żeby ktoś to kupił choć jest to całkowicie legalne i normalne żeby pobierać opłatę za dostosowanie darmowego systemu do potrzeb klienta który sam nie potrafi tego zrobić... Odstraszacie ludzi, którzy mogliby chcieć, ale po przeczytaniu tego wątku nie będą chcieli nic takiego kupować :/
Pozostaje mi tylko podziękować towarzystwu i poprosić o zamknięcie tematu.
zresztą.. po takiej liczbie odpowiedzi "nie na temat" o takiej treści jak powyżej wątpie żeby ktoś to kupił choć jest to całkowicie legalne i normalne żeby pobierać opłatę za dostosowanie darmowego systemu do potrzeb klienta który sam nie potrafi tego zrobić... Odstraszacie ludzi, którzy mogliby chcieć, ale po przeczytaniu tego wątku nie będą chcieli nic takiego kupować :/
Pozostaje mi tylko podziękować towarzystwu i poprosić o zamknięcie tematu.