Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar)
+--- Wątek: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż (/thread-serwis-ogloszeniowy-na-sprzedaz)

serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - Aeon - 13-01-2010

Witam,

Mam do sprzedania kompletny i działający serwis ogłoszeniowy.

Link do serwisu: www.ogloszenia.adriankraska.pl

UWAGA !!! JEŚLI CHCESZ MOŻESZ PRZETESTOWAĆ DZIAŁANIE SERWISU !!! DODAJ SWOJE WŁASNE NAWET FIKCYJNE OGŁOSZENIE LUB ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO !!! UWAGA

Obecnie dodanych jest kilka fikcyjnych ogłoszeń aby można było zobaczyć jak będą wyglądać na stronie.

Serwis jest zbudowany w oparciu o system zarządzania treścią (CMS) dzięki czemu administracja jego będzie bardzo prosta i nie będzie wymagała znajomości żadnego języka programowania.

Oto niektóre możliwości serwisu:
- dodawanie ogłoszeń przez internautów niezarejestrowanych jak i zarejestrowanych (zarejestrowani mogą dodatkowo administrować swoimi ogłoszeniami w dowolnym momencie)
- zakładanie kont użytkowników
- możliwość łatwego podpięcia płatności PayPal (wystarczy założyć konto na PayPal.pl i wpisać swoje dane w panelu serwisu)
- możliwość zmiany wyglądu serwisu na dowolnie wybrany bez konieczności ingerencji w strukturę strony
- możliwość zarabiania na ogłoszeniach - w panelu administracyjnym można ustalić ceny ogłoszeń jak i wizytówek tekstowych oraz graficznych
- kolporter kanałów RSS

...i wiele innych.

Po zakupie pomogę przenieść na Twój serwer lub jeśli chcesz za małą opłatą roczną mogę udostępnić swój serwer z własnym kontem FTP i bazą danych.

Serwis bardzo łatwo się pozycjonuje, jest zbudowany wg. obowiązujących standardów tworzenia stron www. Po zakupie wystarczy podpiąć go pod domenę i rozreklamować żeby zaczął być dochodowym zajęciem.

Jeśli masz jakieś pytania co do możliwości serwisu pisz na email: [email protected]

Aukcja startuje od 1zł - za ile wylicytujesz za tyle sprzedam.

Stronę (front-end) możecie oglądnąć i przetestować pod linkiem na początku posta, zdjęcie zaplecza (back-end) podpiąłem w załączniku.

Pozdrawiam i czekam na ewentualne oferty.
PS. przepraszam, pomyliłem dział, proszę o przeniesienie do działu "Gotowe strony"

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - printman - 13-01-2010

(13-01-2010, 07:35)Aeon napisał(a): Witam,

Mam do sprzedania kompletny i działający serwis ogłoszeniowy.

Link do serwisu: www.ogloszenia.adriankraska.pl

UWAGA !!! JEŚLI CHCESZ MOŻESZ PRZETESTOWAĆ DZIAŁANIE SERWISU !!! DODAJ SWOJE WŁASNE NAWET FIKCYJNE OGŁOSZENIE LUB ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO !!! UWAGA

Obecnie dodanych jest kilka fikcyjnych ogłoszeń aby można było zobaczyć jak będą wyglądać na stronie.

Serwis jest zbudowany w oparciu o system zarządzania treścią (CMS) dzięki czemu administracja jego będzie bardzo prosta i nie będzie wymagała znajomości żadnego języka programowania.

Oto niektóre możliwości serwisu:
- dodawanie ogłoszeń przez internautów niezarejestrowanych jak i zarejestrowanych (zarejestrowani mogą dodatkowo administrować swoimi ogłoszeniami w dowolnym momencie)
- zakładanie kont użytkowników
- możliwość łatwego podpięcia płatności PayPal (wystarczy założyć konto na PayPal.pl i wpisać swoje dane w panelu serwisu)
- możliwość zmiany wyglądu serwisu na dowolnie wybrany bez konieczności ingerencji w strukturę strony
- możliwość zarabiania na ogłoszeniach - w panelu administracyjnym można ustalić ceny ogłoszeń jak i wizytówek tekstowych oraz graficznych
- kolporter kanałów RSS

...i wiele innych.

Po zakupie pomogę przenieść na Twój serwer lub jeśli chcesz za małą opłatą roczną mogę udostępnić swój serwer z własnym kontem FTP i bazą danych.

Serwis bardzo łatwo się pozycjonuje, jest zbudowany wg. obowiązujących standardów tworzenia stron www. Po zakupie wystarczy podpiąć go pod domenę i rozreklamować żeby zaczął być dochodowym zajęciem.

Jeśli masz jakieś pytania co do możliwości serwisu pisz na email: [email protected]

Aukcja startuje od 1zł - za ile wylicytujesz za tyle sprzedam.

Stronę (front-end) możecie oglądnąć i przetestować pod linkiem na początku posta, zdjęcie zaplecza (back-end) podpiąłem w załączniku.

Pozdrawiam i czekam na ewentualne oferty.
PS. przepraszam, pomyliłem dział, proszę o przeniesienie do działu "Gotowe strony"

Strona na joomli, samemu można zrobić sobie cos takiego za free :-)

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - Aeon - 13-01-2010

jak się potrafi coś takiego zrobić. nie sprzedaję Joomli (to by było wbrew licencji) tylko sprzedaję 'usługę' a konkretnie dostosowanie Joomli i komponentu ogłoszeń do użytku dla zielonego gościa który nie zna się na tym a chciałby rozpocząć biznes związany z prowadzeniem serwisu ogłoszeniowego.

Musisz przyznać że nie każdy ma wykupiony serwer, nie każdy wie jak to wogóle zrobić, nie każdy potrafi skonfigurować Joomlę do własnych potrzeb tak jak nie każdy potrafi napisać prostą stronę w HTML'u.
Moja cena nie jest wysoka, za dostosowanie Joomli do bycia sprawnie działającym serwisem ogłoszeniowym chcę jedyne 300zł a to nie jest dużo biorąc pod uwagę ile taki zielony kowalski może na ogłoszeniach zarobić. Smile

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - jsmp - 16-01-2010

można to mieć za free a ty za zestaw gotowych i opracowanych rozwiązań ściągasz 300 xD
hahha Big Grin dobre sobie.

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - Aeon - 16-01-2010

jak ja nie znosze takich debilskich odpowiedzi :/

to czemu jak zrobisz komus strone np we flashu jakąś zajefajną, to ktoś ma za to płacić 1000 czy 2000? :/ przecież może wejść na templatemonster.com, ściągnąć sobie szablon za grosze uzupełnić treścią i ma jeszcze lepszą stronę :/ czemu ludzie płacą innym za tworzenie stron w htmlu? przeciez do cholery mogliby ściągnąć sobie jakiś darmowy szablon wpisać swój tekst i mieć to za free nie?? :/ czemu firmy (znam takie) stawiają klientom strony na darmowych systemach (Joomla, Drupal, Wordpress) i biorą za to grube pieniądze? przeciez MOŻNA MIEĆ TO ZA FREE?? przecież każda osoba na świecie może mieć to za free nawet moja babcia to dlaczego sobie tego za free nie robią? moze do chole** nie umieją? może nie mają jak co?

żal wam du** ściska że ktoś chce zarobić? nie każdy ma czas na to żeby uczyć się obsługi Joomli, uczyć sie podstaw HTMLa żeby napisać swoją stronę, bo wolą zapłacić komuś i dostać gotowe rozwiązanie :/

nie chcecie kupić - nie piszcie tu :/ jak bym pytał o ocenę zamieściłbym ten wątek w innym dziale :/ to jest bazar, tu sie handluje, jeśli coś zrobiłem niezgodnie z regulaminem piszcie do admina, jeśli nie - nara!

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - KowR - 16-01-2010

Brawo... Smile Chłopak ma rację... Odwalcie się, jak ktoś będzie chciał kupić to kupi. Nie narzuca się, będzie ktoś zainteresowany to weźmie.

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - kancik - 24-01-2010

to jest raczej nie legalne. joomla to darmowy skrypt wiec troche nie etycznym jest zarabianie na kims

RE: serwis ogłoszeniowy na sprzedaż - Aeon - 24-01-2010

ja nie sprzedaję Joomli, darmową joomlę ktoś sobie sam ściągnie z odpowiedniej strony. Ja "sprzedaję" dostosowanie joomli do bycia w pełni sprawnym serwisem ogłoszeniowym, bo Joomle ściągnąć na dysk każdy może, ale nie każdy wie co z nią dalej zrobić - tu pomagam ja, a cena mojej pomocy to ok. 300zł. Myślę że wszystko jest jasne i legalne.
zresztą.. po takiej liczbie odpowiedzi "nie na temat" o takiej treści jak powyżej wątpie żeby ktoś to kupił choć jest to całkowicie legalne i normalne żeby pobierać opłatę za dostosowanie darmowego systemu do potrzeb klienta który sam nie potrafi tego zrobić... Odstraszacie ludzi, którzy mogliby chcieć, ale po przeczytaniu tego wątku nie będą chcieli nic takiego kupować :/

Pozostaje mi tylko podziękować towarzystwu i poprosić o zamknięcie tematu.