20-11-2009, 07:27
(18-11-2009, 20:28)BeamBear napisał(a): maciekmoto, wybacz szczerość... ale czego się spodziewałeś? Czy jak kupisz sobie BMW i wyjmiesz z niego silnik, a potem wstawisz do budowanego w garażu perpedasa to Ci całość pojedzie? Wątpię. To, że silnik od kosiarki możesz sobie wsadzić w dowolne urządzenie i łatwo do niego doczepić kółka, to nie znaczy, że z każdym silnikiem Ci tak pójdzie.
Jeśli to jest twoja metoda pracy - podejrzeć, skopiować i przerobić, to naprawdę znajdziesz od groma pojedynczych i jednocześnie zaawansowanych skryptów galerii. I nie musisz wylewać wiadra pomyj na joomlę i jej twórców.
Nie wybaczam szczerości bo niema czego

Podałem konkretne zastrzeżenia do joomla a nie zebrałem konkretnego zaprzeczenia ich ale dobra wsumie i tak mi to zabrało za dużo czasu i szkoda o tym debatować.
Mianowicie nie chodzi mi o skryp galerii bo tu akurat się domyśliłem, to był tylko przykład. Chodzi mi o znacznie bardziej zaawansowane skrypty typu Panel dodawania produktów do bazy danych, to juz nie tak prosto znaleźć bo jak narazie mi się to nie udało. To coś takiego jak PHPmyAdmin tyle że po zalogowaniu się na strone. Logujesz się i masz panel. Zaznaczasz wpisujesz wartości i produkt dodany.