03-11-2009, 04:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2009, 04:14 przez Mateusz K..)
Hmm pocięty to może i jest dobrze (nie idealnie, raczej średnio). Ale nie porywaj się na taki duży projekt bez żadnej wiedzy. Chcesz stworzyć serwis ogłoszeniowy? Płatny? Rejestracja użytkowników, dodawanie ogłoszeń, obsługa płatności?
To kosztuje, domyślam się co najmniej ze 2000zł u profesjonalistów, i nie bez powodu. To nie jest praca dla amatora. Sam od kilku lat robię stronki (proste strony, nie jakieś wielkie serwisy), i chyba nie podjąłbym się takiego zlecenia, chyba że za duże pieniądze.
Jeśli masz na to pieniądze, to polecam znaleźć dobrą firmę, która Ci to zrobi porządnie. I nie mówię tu o pocięciu szablonu, tylko o skryptach PHP i bazie danych MySQL, które to wszystko obsłużą.
Tak z ciekawości - ile zapłaciłeś za tą grafikę? Mam nadzieję że nie więcej niż 10zł, bo nie jest więcej warta.
No i kończymy chyba ten dialog, bo wpadnie tu moderator i pousuwa posty... Może ktoś inny się udzieli?
Edit:
To kosztuje, domyślam się co najmniej ze 2000zł u profesjonalistów, i nie bez powodu. To nie jest praca dla amatora. Sam od kilku lat robię stronki (proste strony, nie jakieś wielkie serwisy), i chyba nie podjąłbym się takiego zlecenia, chyba że za duże pieniądze.
Jeśli masz na to pieniądze, to polecam znaleźć dobrą firmę, która Ci to zrobi porządnie. I nie mówię tu o pocięciu szablonu, tylko o skryptach PHP i bazie danych MySQL, które to wszystko obsłużą.
Tak z ciekawości - ile zapłaciłeś za tą grafikę? Mam nadzieję że nie więcej niż 10zł, bo nie jest więcej warta.
No i kończymy chyba ten dialog, bo wpadnie tu moderator i pousuwa posty... Może ktoś inny się udzieli?
Edit:
Cytat:mam koncepcje zrobienia fajnego serwisuZ tego co widzę z projektu graficznego, to chcesz po prostu zrobić serwis ogłoszeniowy, do tego płatny. Jest kilkaset darmowych serwisów, więc po co miałbym korzystać z płatnego? No, chyba że jest bardzo dobrze rozreklamowany... Ale to wymaga sporych nakładów finansowych z Twojej strony, więc wątpię żeby taki pomysł wypalił.