03-11-2009, 03:25
Wybacz, ale dawno nie widziałem tak pochrzanionego kodu
Jest tam tyle błędów, że ja się gubię, a więc przeglądarka prawdopodobnie też, i stąd strona nie działa...
Weźmy na przykład taki fragment:
No i wszystkiego, co jest po znaczniku "style" już nie traktuje jako css, bo to niewłaściwy znacznik. A takich perełek tam jest kilka. Dodam, że znacznik ten nigdy nie został zamknięty.
Albo jeszcze coś innego:
po kilkudziesięciu linijkach...
OMG! 79 headerów?? Nawet nie jestem w stanie Ci tego poprawić, ani powiedzieć, co z tym zrobić. To trzeba zacząć od początku. Od cięcia szablonu jeszcze raz...

Weźmy na przykład taki fragment:
Kod:
#footerAbout li
<style>
[
a:visited
Albo jeszcze coś innego:
Kod:
.header1 {width: 18px;height: 1px;margin: 0 auto;background: #000000 url(../stronka2/images/spacer.gif) no-repeat center top;}
.header2 {width: 4px;height: 1px;margin: 0 auto;background: #000000 url(../stronka2/images/spacer.gif) no-repeat center top;}
.header3 {width: 8px;height: 1px;margin: 0 auto;background: #000000 url(../stronka2/images/spacer.gif) no-repeat center top;}
Kod:
.header79 {width: 1px;height: 40px;margin: 0 auto;background: #000000 url(../stronka2/images/spacer.gif) no-repeat center top;}
OMG! 79 headerów?? Nawet nie jestem w stanie Ci tego poprawić, ani powiedzieć, co z tym zrobić. To trzeba zacząć od początku. Od cięcia szablonu jeszcze raz...