![]() |
Pytanie do webmasterów - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www) +--- Dział: Programowanie, Bazy danych (https://www.webmastertalk.pl/forum-programowanie-bazy-danych) +--- Wątek: Pytanie do webmasterów (/thread-pytanie-do-webmasterow) |
Pytanie do webmasterów - Kalek - 26-09-2011 Witam W mojej firmie , która zajmuję się pisaniem stron www postanowiłem przeprowadzić miekkie szkolenia z zakresu programowania i optymalizacji pracy. Firma zajmie się tym szkoleniem. Problem jest tego typu , że nie wiem , które szkolenie będzie lepsze : szkolenie miekkie czy może z refaktoryzacji kodu? Chodzi o przyśpieszenie pracy i podniesienie kwalifikacji ![]() Dziękuje za każdą sugestie ! RE: Pytanie do webmasterów - Kalek - 13-10-2011 Ostatecznie zdecydowałem się na szkolenie z wzorców projektowych. Zastanawiałem sie czy po takim czasie ktoś rozwinął wątek bo może zapisałbym ekipę na jakieś inne jeszcze ale widzę cisza...... RE: Pytanie do webmasterów - KowR - 13-10-2011 Kup im lepiej książki z PACKT lub Amazona w języku angielskim, dużo więcej z nich wyniesiecie. Będą dużo tańsze, a dodatkowo będziecie je mieli fizycznie na miejscu na zasadzie za miesiąc można do nich zajrzeć i przeczytać jeden z działów (a do szkolenia nie wrócicie). P.S Edytuje linka do firmy zajmującej się szkoleniami. P.S 2 Większość szkoleń prowadzone jest dla laików, a jeżeli Wy projektujecie strony internetowe na zasadzie, że macie doświadczenie to pewnie większość pracowników będzie się nudzić. Książki są dużo lepszym rozwiązaniem... Powtarzam się już. ![]() RE: Pytanie do webmasterów - Kalek - 17-10-2011 Cytat:Większość szkoleń prowadzone jest dla laików, a jeżeli Wy projektujecie strony internetowe na zasadzie, że macie doświadczenie to pewnie większość pracowników będzie się nudzić. Książki są dużo lepszym rozwiązaniem... Powtarzam się już.hmmm sądzisz , że książki będą lepsze ? Widzisz wiele firm, które profesjonalnie zajmują się (również) tematami programowania organizuje dla swoich pracowników szkolenia stąd moje własnie pyanie czy warto zainteresować sie czymś takim jak proponuje firma Bn...[ciach] ![]() RE: Pytanie do webmasterów - KowR - 17-10-2011 Raczej nie? Dlaczego? Bo szkolenie jest po prostu dniem wolnym od pracy, a po szkoleniu jest firmowa "integracja" (jeśli wiesz o czym mówię). Tam nikt nie przejmuje się tym co mówi "nauczyciel" (o ile ich tak można nazwać, bo często sami nie wiedzą o co tak dokładnie w tym chodzi, mają wiedzę czysto teoretyczną, której nie potrafią przełożyć i pokazać w praktyce). Według mnie książki są dużo lepsze - zawsze możesz do nich sięgnąć, przejrzeć, przeczytać czy wykonać podany przykład. ![]() RE: Pytanie do webmasterów - Pedro84 - 17-10-2011 Mi nie pozostaje nic innego jak tylko zgodzić się z KowR. Poza tym, mnie się jednak wydaje, że ten temat to próba reklamy. |