Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
[praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar)
+--- Wątek: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! (/thread-praca-platna-praca-w-redakcji-ronaldinho-com-pl)

[praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Wait - 06-01-2008

Serwis Ronaldinho.com.pl ogłasza nabór do redakcji! Najlepsi będą nagradzani comiesięcznym wynagrodzeniem pieniężnym!

Aktualnie poszukujemy osób na stanowisko:

Newsman

Zadania: tłumaczenie najświeższych newsów z zagranicznych serwisów.

Wymagania:
-dobra znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego
-dobre zdolności merytoryczne
-brak problemów z poprawnym formułowaniem zdań
-tłumaczenie minimum 3 newsów dziennie
-minimum 15 lat!!!

Jeśli spełniasz wszystkie te wymagania to nie zwlekaj i pisz na GG: 11654213
Jeśli nie zależy Ci na tej pracy, lub np zamierzasz kopiować newsy lub "pisać na podstawie" polskich stron
to nie marnuj mojego jak i swojego czasu i NIE pisz!!!
Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na wyżej podany nr Gadu Gadu w celu omówienia szczegółów.

*Jak nie posiadasz konta w banku to jest możliwość wypłaty np. poprzez doładowanie Twojej komórki.

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Poju - 06-01-2008

Bez przesady, osoby, które wydają duże nakłady finansowe na korepetycje z hiszpańskiego, napewno będą chciały tracić pół dnia na tłumaczenie newsów za marne pieniądze.

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Wait - 06-01-2008

Widzę, że nie za bardzo się znasz jeśli chodzi o tłumaczenie newsów w serwisach sportowych...mało tego twój post pokazuje, że wogóle się nie znasz...

Przetłumaczenie jednego newsa zajmuje średnio 15-20 minut, więc jakie pół dnia???!!! Większość serwisów piłkarskich nic nie płaci newsmanom.

Cytat:duże nakłady finansowe na korepetycje z hiszpańskiego
<---z tego śmiałem się najdłużej.
A po za tym mnie w szkole uczą angielskiego, ale nie wiem czy o tobie to samo można powiedzieć...więc jak nie jesteś w tym rozeznany to swój komentarz zachowaj dla siebie...!

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Lionel - 06-01-2008

podałbyś stronę o ile istnieje (chociaż zobaczyć z ciekawości)

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Wait - 06-01-2008

Lionel napisał(a):podałbyś stronę o ile istnieje (chociaż zobaczyć z ciekawości)

??? Przecież dwa razy adres był wypisany w pierwszym poście... http://www.ronaldinho.com.pl

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Marcin - 07-01-2008

Jeśli ktoś nie jest zainteresowany ofertą to niech jej nie komentuje publicznie. Od zgłaszania uwag jest e-maila albo PW. Lionelowi chodziło pewnie o to, że linki nie są klikalne Wink.

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Lionel - 07-01-2008

no tak link jest Smile sorki moja ślepota (no właśnie patrzyłem się za klikanym ~marcin)

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Poju - 07-01-2008

wait napisał(a):
<---z tego śmiałem się najdłużej.
A po za tym mnie w szkole uczą angielskiego,

Nakłady na nauke hiszpańskiego! A ty mi tutaj w odpowiedzi o angielskim piszesz, w który aby wogóle brać się za takie rzeczy, trzeba znać dużo synonimów, a tego w zaresie rozszerzonym nawet w liceum nie uczą.

Więc złotko, odpisuj z sensem. I nie tak agresywnie.

RE: [praca] Płatna praca w redakcji Ronaldinho.com.pl! - Wait - 07-01-2008

Dobrze wiem o co mi chodziło w poprzednim poście...jakbyś dokładnie przeczytał pierwszego posta to zapewne zauważył byś
Cytat:-dobra znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego
a to znaczy, że nie trzeba wydawać
tylko tłumaczyć newsy z angielskich stron...
Cytat:I nie tak agresywnie.
- Sam zacząłeś...A marcina proszę o zamknięcie tego tematu, bo zbędna dyskusja się tworzy, a jeśli ktoś ma pytanie niech pisze na PW lub maila.