Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aplikacja "licznik produktu na stronie"
Z góry przepraszam z temat ale nie wiem jaki powinien być. Problem jest następujący...
Posiadam pewną stronkę chciałem dodać na niej pewną nazwijmy to "aplikacje licznik pewnego produktu" przedstawię co ma ona robić, prosił bym o pomoc w doborze narzędzi jak na razie robiłem proste strony korzystając z html, czas na coś nowego. Więc tak licznik ma wyglądać następująco: ma być obrazek na którym będzie można zaznaczyć do 7 pól [6 pojedynczych oraz jedno składające się z 5 podgól) wybrać będzie można od 1-7( w tym z podpolami wybieramy od 1-5) dodatkowo określamy czas np 30 dni oraz wybieramy miasta od 1-12. Aplikacja musi zliczyć cenę każdego pola pomnożoną przez ilość dni oraz miast.
Wszystko musi wylądować w dokumencie( html lub najlepiej pdf) na którym będzie podsumowanie: rozpisane pola cena itp fajnie jak by był ten obrazek z zaznaczonymi miejscami). Dokument ma polecieć na pocztę do klienta oraz do mnie bym mógł się z nim skontaktować. Jakich narzędzi do tego potrzebuje? Możecie również podać wycenę takiej aplikacji może się do kogoś zgłoszę o pomoc.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
aplikacja "licznik produktu na stronie" - przez conor84 - 11-08-2009, 05:31