Dużo by tu mówić, więc polecam przeczytanie jakiegoś kursu pozycjonowania, ale na Twoje pytania postaram się odpowiedzieć.
Po pierwsze to popełniasz duży błąd, bo w "Keywords" wpisuje się słowa kluczowe oddzielone przecinkami. Do podania opisu strony służy "Description".
PS: Pozycjonowanie to już rozmowa na inny dział. Zobacz tytuł Twojego tematu, a temat na jaki teraz gadamy
Cytat:nie wiem co zrobic aby wyszukiwarka na przyklad google odnajdywala mi moja stronke.Aby google musi zaindeksować najpierw Twoją stronę.
Cytat:ale czemu kiedy wpisuje w keywords - zdanie z trzech slow np. moja nowa stronka - bez przecinkow i szukam w google w nastepujacy sposob wpisujac:
"moja nowa stronka" (w cudzyslowiu) - on nic nie znajduje.
Po pierwsze to popełniasz duży błąd, bo w "Keywords" wpisuje się słowa kluczowe oddzielone przecinkami. Do podania opisu strony służy "Description".
Cytat:nie wiem na jakiej zasadzie to dziala.Jak już na początku napisałem, poczytaj parę kursów odnośnie pozycjonowania. Linków nie będę podawał, bo wystarczy, że w google wpiszesz "kurs pozycjonowania" i znajdziesz całą listę stron.
i po co w takim razie sa te keywords
PS: Pozycjonowanie to już rozmowa na inny dział. Zobacz tytuł Twojego tematu, a temat na jaki teraz gadamy