10-02-2009, 01:18
Wieem... Wy tak chwalicie przema... Że aż żal :/ Wszyscy piszecie "ja go nie znam, ale jest fajny". Powiem jedno: Przemo to lama, która przeczytała 50 instrukcji instalacji modyfikacji. Powiedzcie mi, co to takiego? Że macie zainstalowane je? Jak tak, to sami jesteście leniwe lamy, które nie wiedzą co dobre... Każda strona na Przemie jest pełna dziur, bo przemo to leń i tyle.
A co do Callisto:
Powiem jedno. Ci, którzy piszą, że Callisto jest gorsze od MyBB są w błędzie. MyBB ma swój "wiek". Podejrzewam, że po pewnym czasie Callisto będzie najlepszym skryptem w Polsce. Obecne skrypty NIE UMOŻLIWIAJĄ tego, co uniBoard (którego enginem dysponuje, bardzo fajny
). Poza tym... CALLISTO JEST POLSKIE! Co wam po phpBB, MyBB... To wszystko jest Amerykańskie i Angielskie!
Proszę, nie traktujcie tego posta jak odkop. Szlag by mnie trafił, jakbym nie odpowiedział
A co do Callisto:
Powiem jedno. Ci, którzy piszą, że Callisto jest gorsze od MyBB są w błędzie. MyBB ma swój "wiek". Podejrzewam, że po pewnym czasie Callisto będzie najlepszym skryptem w Polsce. Obecne skrypty NIE UMOŻLIWIAJĄ tego, co uniBoard (którego enginem dysponuje, bardzo fajny

Proszę, nie traktujcie tego posta jak odkop. Szlag by mnie trafił, jakbym nie odpowiedział