Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Współpraca] Szukam wspólnika od SEO lub Youtube !
Witam serdecznie !

Działam w branży PPA czyli w sieciach reklamowych. Posiadam swój serwis na którym obecnie działam i zarabiam od nie dawna. Mam pomysł, narzędzia i chęci. Zainwestowałem sporo pieniędzy w powstanie tego serwisu. Posiadam stosowne doświadczenie i umiejętności. Konkretyzując dziedzina, którą się zajmuję to gry na przeróżne platformy. Swoje produkty przeznaczone są dla ludzi z całego świata.

Postanowiłem swój biznes rozwinąć i poszukuje wspólnika, który zna się skutecznie na SEO lub takiego, który potrafi wypromować film w obleganej niszy do topki 1-5 i aby tam się utrzymywał bardzo długo. Niestety na pozycjonowaniu całkowicie się nie znam, a nie ukrywam, że biznes w którym działam nie ma ograniczeń finansowych jeżeli zapewni mu się bardzo skuteczne pozycjonowanie/promowanie. Zadaniem przyszłego wspólnika będzie wyłączne skupienie się na pozycjonowaniu serwisu a reszta będzie należała do mnie, od znalezienia odpowiedniej niszy, po stworzenie jej itp.

Poszukuję wyłącznie konkretnych i zdecydowanych osób. Proszę o kontakt osoby dojrzałe i odpowiedzialne, gdyż tylko z takimi jestem w stanie podjąć współpracę. Mam swoje priorytety i będę dążył do ich zrealizowania. Od przyszłego wspólnika będę wymagał zaangażowania i dyspozycyjności. Jestem w stanie się spotkać jeżeli będzie taka konieczność gdyż biznes ten traktuję bardzo poważnie. Więcej informacji udzielę po skontaktowaniu się ze mną.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na chwilę obecną tylko E-mail:

[email protected]

Pozdrawiam
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[Współpraca] Szukam wspólnika od SEO lub Youtube ! - przez kuman - 06-09-2014, 04:01