Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OsCommerce - implementacja sklepu...
Cytat: ile bierzesz za "implementację bazową" (swoją drogą, zacny termin
Bardzo prosty termin. Implementacja bazowa: bez pluginów, modułów, darmowy szablon wyglądu. Ograniczona do minimum ilość kodu. Konfiguracja DB, serwera, uruchomienie sklepu w domenie, przygotowanie backendu do wprowadzania produktów. Wyświetlanie produktów na "stronie". Oto implementacja bazowa - dla mnie to wręcz boleśnie oczywiste.

Cytat:WP? No ile? Bo to na pewno wiesz jeśli jesteś w temacie. W WP mam dość spore doświadczenie, mimo, że za nim nie przepadam, ale bez chociażby podglądu i szczegółowego briefu do wyceny nie siadam.
Od 600zł netto implementacja bazowa.

Cytat:1. co to jest dla Ciebie najprostsza implementacja bazowa? I dafaq to w ogóle jest?
j/w

Cytat:2. Czy jesteś cokolwiek powiedzieć o projekcie, czasie jego wykonania bez jakichkolwiek informacji?
Dla najprostszej implementacji - praktycznie wszystko.

Cytat:3. Widełki 1 200 zł - 20 000 zł + VAT - tylko co Ci tam odpowiedź daje?
Kolejna idiotyczna odpowiedź, którą mógłby mi dać równie dobrze pan z warzywniaka co nie ma pojęcia co to są te wszystkie Internety.

Cytat:4. Szablon szablonowi nie równy - powinieneś to wiedzieć.
Nie pytałem o wycenę stworzenia szablonu/themes'a.

Cytat:5. Zaśmiecają fora to wszelkie tematy dot. wyceny. Nie da się. Nie potrafisz wycenić swojej pracy? Stawki innych Ci tu nie pomogą, bo każdy pracuje inaczej, ma inną wiedzę i inne narzędzia.
Oczywiście że potrafię, ale czy to oznacza, że nie mogę zapytać kolegów jakie dają orientacyjnie stawki? Stawki innych pomogą i to bardzo bo w innych branżach też mają różną wiedzę i narzędzia i jakoś nie zauważyłem żeby jeden hydraulik za coś brał 200zł a inny za to samo 10000zł.

Przykro mi ale wciąż jestem zdania że nie bardzo masz pojęcie o temacie w którym się udzielasz, przynajmniej tu i teraz.
www.krogulski.com - projektowanie i wykonywanie stron www
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
OsCommerce - implementacja sklepu... - przez Lk_hc - 31-08-2012, 18:08
RE: OsCommerce - implementacja sklepu... - przez Lk_hc - 04-10-2012, 19:39