Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OsCommerce - implementacja sklepu...
(04-10-2012, 16:58)Lk_hc napisał(a):
Cytat:Jakie pytanie - takie odpowiedzi Smile
No ale co na boga w tym pytaniu jest niejasne? No proszę cię. Jakich potrzebujesz informacji? Napisz, a nie puszczasz takie pierdy nic nie wnoszące. Wiadomo że załóżmy że bez pisania dedykowanych modułów i innych udziwnień: pytanie jest ogólne ale nie niejasne.

A jeśli nie potrafisz prowadzić rzeczowej dyskusji to po cholerę piszesz i marnujesz transfer sobie i innym użytkownikom.
Jak masz pojęcie (zakładam że masz skoro jednak napisałeś) to napisz ile kosztuje implementacja bazowa czyli najprostsza bo to na pewno wiesz jeśli jesteś w temacie. A jeśli jednak nie jesteś i tylko postanowiłeś popisać aby popisać to... patrz wyżej. Śmiecenie na forum i pisanie nic nie wnoszących postów powinno być ujęte w regulaminie jako wykroczenie.
Zluzuj gumy, bo Cię chyba majty cisną.

Patrz jakie zadajesz pytanie: ile bierzesz za "implementację bazową" (swoją drogą, zacny termin) WP? No ile? Bo to na pewno wiesz jeśli jesteś w temacie. W WP mam dość spore doświadczenie, mimo, że za nim nie przepadam, ale bez chociażby podglądu i szczegółowego briefu do wyceny nie siadam.

Takie pytania są bez sensu najmniejszego z kilku względów:
1. co to jest dla Ciebie najprostsza implementacja bazowa? I dafaq to w ogóle jest?
2. Czy jesteś cokolwiek powiedzieć o projekcie, czasie jego wykonania bez jakichkolwiek informacji?
3. Widełki 1 200 zł - 20 000 zł + VAT - tylko co Ci tam odpowiedź daje?
4. Szablon szablonowi nie równy - powinieneś to wiedzieć.
5. Zaśmiecają fora to wszelkie tematy dot. wyceny. Nie da się. Nie potrafisz wycenić swojej pracy? Stawki innych Ci tu nie pomogą, bo każdy pracuje inaczej, ma inną wiedzę i inne narzędzia.
Dobre samopoczucie w tym tygodniu sponsoruje cytat:
Cytat:Mogę tylko tylko na prawo i lewo ale na środek nie mogę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
OsCommerce - implementacja sklepu... - przez Lk_hc - 31-08-2012, 18:08
RE: OsCommerce - implementacja sklepu... - przez Pedro84 - 04-10-2012, 18:51