11-05-2012, 18:06
Nie, nie interesuje mnie konkretny problem. Inaczej prosiłbym o wskazówki czy da się inaczej. Ale po prostu chcę nauczyć się jak najwięcej więc każdą metodę wolę znać, bo każda ma jakieś swoje wady i zalety.
Poza tym kod wyżej nie ma gradientu
(Choć pewnie da się to ustawić w css3 również - ciekawe jak z obsługą w przeglądarkach)
Kartofelek, zauważyłem, że to menu na tej stronie ma wadę, ponieważ nie jest tak na prawdę dostosowujące się w 100%. Dla przycisków z napisem krótkim ok. Ale jak napiszemy zdanie z 3 wyrazów to już nie zadziała, bo obrazek jest za krótki (wiem, że w menu nikt nie będzie miał tak długiego przycisku, natomiast chcę to wszystko pojąć i wiedzieć co i jak działa)
Poza tym kod wyżej nie ma gradientu

Kartofelek, zauważyłem, że to menu na tej stronie ma wadę, ponieważ nie jest tak na prawdę dostosowujące się w 100%. Dla przycisków z napisem krótkim ok. Ale jak napiszemy zdanie z 3 wyrazów to już nie zadziała, bo obrazek jest za krótki (wiem, że w menu nikt nie będzie miał tak długiego przycisku, natomiast chcę to wszystko pojąć i wiedzieć co i jak działa)
Pomogłem? To daj plusa