Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joomla po prostu już nie działa
Wymienił pliki, ale nawet nie wiedząc z czego wymieniam na co. Nie wiem po co dostałem także i te pozostałe paczki przy tej templatce. A teraz mam je sobie wymieszać? Przecież to może być plik od czegoś innego?

Problem dotyczy "wgrania czegoś nowego". Joomlę wgrałem i spolszczyłem samodzielnie.
Moja templatka jest inna, bo nie jest darmowa. Więc kto wie co się w niej kryje. W dodatku po angielsku, a moim językiem jest język polski. Mówisz, że wymienił mi pliki?

Mam dać sobie spokój z Joomlą? Wczoraj od 10:00 do 22:00 to jedynie udało mi się wgrać Joomlę. Dlatego oferuję pieniądze za taki banał jak wgranie mi templatki i wgranie spolszczenia (jeśli jest dedykowane). Nikt nie chce zarobić? Dwa dni siedzę już nad tym zagadnieniem. Nie dam sobie spokoju bo muszę mieć stronę opartą na takim systemie. Wszystko tego wymaga. Chcę aktualizować swoją stronę z przyjenością a nie wzrostem furii. Ma być przejemniej niż jest teraz i do tego jest mi potrzebny CMS.

Panowie. Wgrałem wypakowane elementy do folderu "templates" na swoim serwerze i nie widzę ich do wybrania w sekcji szablonów. Oczywiście nie bezpośrednio, tylko utworzyłem folder o odpowiedniej nazwie w folderze 'templates' i do niego wypakowałem pliki. Czyli - Joomla nie widzi wgranych templatek przeze mnie w ten sposób. Próbowałem jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz. Bezskutecznie. Trzy razy próbowałem a za każdym razem nie ma skutku. Widzicie? Kolejny jakiś błąd, jakaś przeszkoda (tym razem z innej strony). Nie mogę tego sprawdzić w ten sposób. Wasze rady nie pomagają.

Przypominam, że zapłacę pieniądze komuś kto
zdecyduje się wgrać tę templatkę za mnie i sprawić by wszystko działało jak należy.
Będzie na piwka i pizzę.
Proszę zgłaszać swe propozycje przez prywatną wiadomość.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Joomla po prostu już nie działa - przez HHP - 15-04-2012, 14:06
RE: Joomla po prostu już nie działa - przez HHP - 16-04-2012, 03:56
RE: Joomla po prostu już nie działa - przez [email protected] - 16-04-2012, 04:03
RE: Joomla po prostu już nie działa - przez HHP - 16-04-2012, 17:31