Gosciu na poczatku zwrocil mi kase za jeden serwer ale dopiero po tym jak zalozylem mu claim w paypal a za drugi nie bardzo chcial oddac bo sobie ubzdural ze nie oplacilem i dwa razy wpisalem ten sam. Cos mnie tam wyzywal i straszyl burak ze wsi. Emailowo nie chial zwrocic kasy wiec zadzwonilem do niego. Plul sie strasznie przez telefon moglem nagrac i wrzucic na wioche.pl. Strasznie cwaniakowal, mafiozo z bydgoszczy. W przeszlosci kilku takich juz przycwelowalem, szkoda mi buraczyny no ale coz moge poradzic, hehe.
Z uslug az.pl zrezygnowalem poniewaz nie mam zamiaru przenosic do nich domeny. Jeden serwer zalozylem w linuxpl.com a drugi laohost.pl, chodza rewelacja, support tez spoko. Szukam kolejnego serwera dla kolejnych 10 stron, teraz najpierw testuje a pozniej jak ok to dopiero zaplace. Testuje hoseo.pl i seoline.
Pedro u Twojego kolezki support i jakosc sa do niczego wiec nie bron buraka.
Loader w wersji 5.3 jest platny a stare wersje mnie nie interesuja.
P.s Jaka wycieczke miales na mysli?
Z uslug az.pl zrezygnowalem poniewaz nie mam zamiaru przenosic do nich domeny. Jeden serwer zalozylem w linuxpl.com a drugi laohost.pl, chodza rewelacja, support tez spoko. Szukam kolejnego serwera dla kolejnych 10 stron, teraz najpierw testuje a pozniej jak ok to dopiero zaplace. Testuje hoseo.pl i seoline.
Pedro u Twojego kolezki support i jakosc sa do niczego wiec nie bron buraka.
Loader w wersji 5.3 jest platny a stare wersje mnie nie interesuja.
P.s Jaka wycieczke miales na mysli?