jak dam tylko height na 100% to wieksza tresc(przekraczajaca wysokosc okna) sie nie wyswietli nie bedzie przewijania
Kartofelek wlasnie pisze przeciez ze body ma 100% height i html tez i body rozciaga a div ktory jest zaraz po znaczniku body min-height nie rozciaga a height tak. FF11 Chrome 17 i nie radza sobie z interpretacja.. ?! moze mam zly doctype ale probowalem z tym od html 4 i 5. moze jakies inne style tj. marginy paddingi overflowy hidden czy clear bothy mi cos psuja czyto mozliwe?
dodam ze strona ma rozszerzenie php ale to chyba bez znaczenia
Dobra - sprawdzilem taki szkielet w FF10:
<html style="height: 100%";>
<head>
</head>
<body style="height: 100%";>
<div style="min-height: 100%;">
lol
</div>
</body>
</html>
i rzeczywiscie rozciaga.. a na mojej stronce nie dziala.. strzeli ktos jaki tag moze mi blokowac rozciaganie?
moze tu nie ma doctype i tu lezy przyczyna jak co mi to renderuje jak nie ma deklaracji?
a moze na ff11 juz ten kod nie zinterpretuje.. ?! choc watpie raczej wina webmastera;]
bo jestem ze tak powiem gdzie indziej i nie ma od reki kodu cssa
Dzieki za odp
Kartofelek wlasnie pisze przeciez ze body ma 100% height i html tez i body rozciaga a div ktory jest zaraz po znaczniku body min-height nie rozciaga a height tak. FF11 Chrome 17 i nie radza sobie z interpretacja.. ?! moze mam zly doctype ale probowalem z tym od html 4 i 5. moze jakies inne style tj. marginy paddingi overflowy hidden czy clear bothy mi cos psuja czyto mozliwe?
dodam ze strona ma rozszerzenie php ale to chyba bez znaczenia
Dobra - sprawdzilem taki szkielet w FF10:
<html style="height: 100%";>
<head>
</head>
<body style="height: 100%";>
<div style="min-height: 100%;">
lol
</div>
</body>
</html>
i rzeczywiscie rozciaga.. a na mojej stronce nie dziala.. strzeli ktos jaki tag moze mi blokowac rozciaganie?
moze tu nie ma doctype i tu lezy przyczyna jak co mi to renderuje jak nie ma deklaracji?
a moze na ff11 juz ten kod nie zinterpretuje.. ?! choc watpie raczej wina webmastera;]
bo jestem ze tak powiem gdzie indziej i nie ma od reki kodu cssa
Dzieki za odp

http://www.000webhost.com/562761.html