19-03-2012, 23:36
Mają zastrzeżone znaki towarowe: MyDwoje oraz MyDwoje.pl. Dla Twojego dobra, radziłbym zmienić domenę.
W kwestii SEO musi Ci odpowiedzieć ktoś inny, ja się tym nie zajmuję zupełnie.
Cytat:(510) prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie: profesjonalnego doradztwa matrymonialnego, działalności astrologicznej i spirytystycznej, sprzedaży detalicznej, działalności biur towarzyskich i matrymonialnych, przetwarzanie baz danych, doradztwa psychologicznego i psychoterapeutycznego, socjologicznego i pedagogiki, konsultacje i doradztwo związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego, poradni małżeńskich i rodzinnych, badania w dziedzinie działalności gospodarczej, dystrybucja materiałów reklamowych, prenumerata gazet dla osób trzecich, organizacja wystaw w celach handlowych i reklamowych, wyszukiwanie informacji w plikach komputerowych dla osób trzecich, zarządzanie zbiorami informatycznymi, dekoracja wystaw sklepowych, powielanie dokumentów, pozyskiwanie i systematyzacja komputerowych baz danych, rozpowszechnianie materiałów reklamowych, wyszukiwanie informacji dla osób trzecich, reklama za pomocą sieci komputerowej, usługi sekretarskie, sortowanie danych w bazach komputerowych, organizowanie targów w celach handlowych i reklamowych, doradztwo dotyczące szkoleń w zakresie rozwoju osobistego i umiejętności komunikacyjnej
W kwestii SEO musi Ci odpowiedzieć ktoś inny, ja się tym nie zajmuję zupełnie.
Dobre samopoczucie w tym tygodniu sponsoruje cytat:
Cytat:Mogę tylko tylko na prawo i lewo ale na środek nie mogę.