Coś to nie chce działać. W podanym wyżej linku, gdy wpisywałem te komendy, a później gdy wpisałem betonowe-szamba.pl/index.php - pokazuje moją stronę główną, a gdy betonowe-szamba.pl/index.html - już błąd 404 (według poradnika miało pokazywać to samo)
Próbowałem też tego: http://adsecur.com/internet-domeny-hosting/technikalia-seo/przekierowanie-301/przekierowanie-podstrony-na-nowa-podstrone
Redirect permanent betonowe-szamba.pl/oferta.html
betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny
Pokazuje "Interial Server Error"
oraz
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule betonowe-szamba.pl/oferta.html betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny
Nic się nie dzieje, gdy wchodzę na tą podstronę która powinna być przekierowana, pokazuje mi błąd 404.
oraz
RewriteEngine On
RewriteRule ^betonowe-szamba.pl/oferta.html /betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny [R=301,L]
Też nic się nie dzieje, i gdy wchodzę na tą podstronę która powinna być przekierowana, pokazuje mi błąd 404.
Mój plik .htaccess wygląda standardowo tak:
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
Proszę o pomoc, jak mogę przekierować te podstrony, bo się na tym nie znam, a jest to dla mnie bardzo ważne.
Próbowałem też tego: http://adsecur.com/internet-domeny-hosting/technikalia-seo/przekierowanie-301/przekierowanie-podstrony-na-nowa-podstrone
Redirect permanent betonowe-szamba.pl/oferta.html
betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny
Pokazuje "Interial Server Error"
oraz
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule betonowe-szamba.pl/oferta.html betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny
Nic się nie dzieje, gdy wchodzę na tą podstronę która powinna być przekierowana, pokazuje mi błąd 404.
oraz
RewriteEngine On
RewriteRule ^betonowe-szamba.pl/oferta.html /betonowe-szamba.pl/cennik-szamba-ceny [R=301,L]
Też nic się nie dzieje, i gdy wchodzę na tą podstronę która powinna być przekierowana, pokazuje mi błąd 404.
Mój plik .htaccess wygląda standardowo tak:
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
Proszę o pomoc, jak mogę przekierować te podstrony, bo się na tym nie znam, a jest to dla mnie bardzo ważne.