Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki edytor wybrac? pare pytan od poczatkujacego "webmastera"
Witam wszystkich, juz od dawna chcialem miec swoja strone www, ale dopiero teraz wzialem sie do tego bardziej ambitnie, szukalem roznych kursow xhtml css itd w google, napotkalem sie na ten http://kurs.browsehappy.pl/ , nie jestem z niego w pelni zadowolony bo jest zbyt chaotyczny, widzialem tutaj na forum kilka linkow do kursow, lecz nie wiem na ktory sie zdecydowac, podobnie mam z edytorem w ktorym mialbym pracowac, do tej pory bawilem sie w "kashmir web editor 123" , ale gdy zaczalem potrzebowac polskich liter, szukalem roznych porad abym mogl je wpisywac w edytorze po czym wyswietlac w przegladarce, nie znalazlem nigdzie jasnego wytlumaczenia. Poprosilbym o wasze rady(wiadomo kazdy ma swoj gust) ale prosilbym o nazwe jakiegos dobrego edytora(darmowego lub platnego(byle nie byl zbyt drogi)) abym mogl sie uczyc w tym edytorze, zeby spelnial wszystkie funkcje, wraz z jakims porzadnym kursem xhtml css, itp itp,
myslalem tez nad tym http://www.kurshtml.edu.pl/ ale tutaj jest glownie nacisk na html, a xhtml ma duzo lepsze rozwiazania, lepiej zmodyfikowany( tak czytalem) chce sie za to wziac na powaznie wiec prosilbym o bardzo porzadny kurs xhtml+css+...+... wysztkie jezyki ktore sa niezbedne do zrobienia bardzo dobrej strony www (mam pare patentow na dzisiejsze czasy, tlyko chcialbym je sam zrealizowac, do czego bedzie mi niezbedna taka wiedza) zeby bylo wszystko jasno wytlumaczone i poprosze o ta nazwe jakiegos dobrego edytora.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jaki edytor wybrac? pare pytan od poczatkujacego "webmastera" - przez web91 - 05-12-2011, 23:48