Dziękuję dziękuję za odpowiedzi
jestem bliżej jak dalej. Wiem że łatwiej jest usiąść na 'gotowe' - shoper.pl czy clickshop od home.pl... przyznam bez bicia, że bawię się tym i tym - dodawanie towarów, zdjęcia, opisy, sprawa prosta nie wymagająca oględzin. Ale jak to się mówi, apetyt rośnie w miarę jedzenia, nadszedł czas na opcje 'Ustawienia wyglądu / własny styl CSS' czyli edytowanie gotowego
tutaj z dużą pomocą przychodzi firebug dla FF, podgląd co, jak, gdzie, w jakim pliku, jaka linijka, live edit na każdej stronie - bajka!.
Zadam teraz kolejne pytanie z serii 'co on pier...'
Mając wykupioną platformę w shoper.pl - posiadając odpowiednia wiedzę html/xhtml/css i photoshop - jestem w stanie WYEDYTOWAĆ defaultowy szablon by wyglądał tak kozacko (jak dla mnie
) jak np. procpu()pl (podaję ich jako przykład bo layout i całokształt podchodzi mi pod shopera)?? Przecież są firmy, które wdrażają grafikę dla sklepów - ot choćby dla ClickShopPremium za 1500zl mogę wykupić indywidualną grafikę, którą ktoś mi przygotuje w parę dni - ten ktoś użyje CMS ?? Czy tylko Photoshop + Notatnik i swoją mózgownicę, której zasoby ograniczają się tylko do css html xhtml, a o php CMS java nigdy nie słyszał?

Zadam teraz kolejne pytanie z serii 'co on pier...'

Mając wykupioną platformę w shoper.pl - posiadając odpowiednia wiedzę html/xhtml/css i photoshop - jestem w stanie WYEDYTOWAĆ defaultowy szablon by wyglądał tak kozacko (jak dla mnie