03-11-2011, 15:12
(02-11-2011, 21:28)babar napisał(a): Ludzie nie aktualizują xp'ów bo się zamulają a poza tym aktualizacje to złoTaa. Czyli rozumiem, że powinniśmy w dalszym ciągu jechać na MySQL 4, Postgresie 7? Może jeszcze Firefox 1.5?
(02-11-2011, 21:28)babar napisał(a): A tak na serio to chce być kompatybilny z IE5 i wiem, że to możliwe bo parę innych szablonów mi działa a mają takie samo menu joomlowe. Spróbuję dzisiaj to co napisał Kartofelek i zobaczymy.Tylko jedno pytanie: po co?
(02-11-2011, 20:45)babar napisał(a): 1) w co 3 firmie są xp'ki na kompach z nieaktualizowanymi IE i co im poradziszPoradzisz: nie wspierać.
(02-11-2011, 20:45)babar napisał(a): 2) Menu jest joomlowe więc pocięte jest tak jak trzebaNie jest pocięte jak trzeba.Mogę nadać wymiary w stylu tylko dla IE5. Wystarczy, że dopiszę czy muszę używać jakiś hacków typu * czy _ ?
Poprzednicy dobry temat poruszyli: legalności oprogramowania. Ale tu już dotykamy kwestii postrzegania piractwa w społeczeństwie, które jest, delikatnie mówiąc, skandaliczne.
Dobre samopoczucie w tym tygodniu sponsoruje cytat:
Cytat:Mogę tylko tylko na prawo i lewo ale na środek nie mogę.