04-07-2011, 18:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2011, 18:23 przez Kartofelek.)
Fora są po to by nakierować użytkownika na odpowiedź, a nie odwalać za niego robotę. Jeżeli przeczytałeś kurs, znalazłeś jakiś POWAŻNY problem, wtedy pytaj na forum.
Jeżeli jednak nawet nie chciało ci się zacząć od podstaw i zadajesz głupie pytania - wtedy "żegnaj Kaziu".
Istnieje coś takiego jak ETYKIETA FORUM. Obowiązuje ona na każdym forum w internecie.
Polega to mniej więcej na tym, że zanim zapytasz, musisz sam spróbować dojść do problemu. Jak widać ty nie próbowałeś.
Idąc twoim tokiem myślenia mogę zapytać się o każdą rzecz.
- A gdzie mam wstawić "<body>"?. A czemu to body jest objęte trójkątnymi nawiasami? A czemu <body> a nie <środek>? A czemu <br /> ma na końcu zamknięcie?
- Przeczytałeś chociaż PODSTAWOWY kurs?
- Nie - ale przeczytam.
Po godzinie takich głupich pytań każde forum było by zaśmiecone jak NK przez dzieciaki. A nie o to chodzi.
Co do twojego pytania:
Poczytaj jakiś kurs CSS - szukaj "css overlay".
Jeżeli jednak nawet nie chciało ci się zacząć od podstaw i zadajesz głupie pytania - wtedy "żegnaj Kaziu".
Istnieje coś takiego jak ETYKIETA FORUM. Obowiązuje ona na każdym forum w internecie.
Polega to mniej więcej na tym, że zanim zapytasz, musisz sam spróbować dojść do problemu. Jak widać ty nie próbowałeś.
Idąc twoim tokiem myślenia mogę zapytać się o każdą rzecz.
- A gdzie mam wstawić "<body>"?. A czemu to body jest objęte trójkątnymi nawiasami? A czemu <body> a nie <środek>? A czemu <br /> ma na końcu zamknięcie?
- Przeczytałeś chociaż PODSTAWOWY kurs?
- Nie - ale przeczytam.
Po godzinie takich głupich pytań każde forum było by zaśmiecone jak NK przez dzieciaki. A nie o to chodzi.
Co do twojego pytania:
Poczytaj jakiś kurs CSS - szukaj "css overlay".