@KowR wybacz ale moje podejście do klienta jest moją indywidualną sprawą i nie musi być identyczne jak to na tym forum. Nie mam po co uzupełniać swojego portfolio skoro jest mi ono nie potrzebne w chwili obecnej. Nawet nie wiesz jakie usługi świadczę ludziom z okolicznych miast i miasteczek. Mam wieloletnie doświadczenie w tym co robię i nie latam z każdym skryptem do mamy. Jak widzisz na forum nie jestem od kilku godzin tylko od kilku lat i swoją wiedzą pomogłem już kilku osobą, którym nikt nie był w stanie pomóc. Z podesłanego tekstu wywnioskowałem, że nie mam się chwalić znajomością PHP, gdyż:
Maturę rozszerzoną z informatyki pisaną w C++, prawdopodobnie zdałem na 90+ procent (czekam na wyniki). Wyraziłem swoją opinię (mniej lub bardziej krytyczną) jak każdy z tego forum i nie wiem o co rozchodzi się dyskusja. Dla Twojej informacji doskonale wiem czym powinna zajmować się agencja interaktywna. Dobra zawiodłem, przybijam się do krzyża i postanawiam poprawę. Skoro chcesz to będę Ci podsyłał wszystkie posty, które były na "poziomie" mojego z tego tematu. Dodam, że nie denerwuje się bo ktoś zacytował mój post, tylko dlatego że ktoś jawnie mnie obraża, a ostatnia był tu topic związany z tym tematem. Sprawę uważam za zamkniętą.
Cytat:Język PHP jest stosunkowo łatwy i pozwala dość szybko osiągnąć pożądane efekty.Zaskoczę Cię, gdyż znam inne języki