12-06-2011, 18:13
No i właśnie tutaj leży problem, że podane przez Ciebie rozwiązanie w przypadku 1 ukrywa jedynie pole do wpisywania tekstu, a nie ukrywa nazwy tego pola (label?). Próbowałem ##company_name label {display:none;} ale nie działa...
W przypadku drugim ukrywa cały tekst a ja chcę, żeby schować jedynie to co jest w
Natomiast jeśli chodzi o ten obrazek to moje pytanie brzmi czy mogę za pomocą css zastąpić obrazek, który jest podlinkowany w html. Po prostu przy dodawaniu produktu do koszyka wyskakuje gif, który chcę zamienić na własny. Jest on podlinkowany w kodzie, którego nie mogę edytować. Mogę to zrobić jedynie za pomocą css. Czy jest to w ogóle możliwe?
W przypadku drugim ukrywa cały tekst a ja chcę, żeby schować jedynie to co jest w
Kod:
<p>
<strong>
<a href="/account/favourites" onclick="disableFrontendButtons()">Moje ulubione produkty</a>
</strong>
<br/>
Tutaj możesz przeglądać listę swoich ulubionych produktów.
</p>
Natomiast jeśli chodzi o ten obrazek to moje pytanie brzmi czy mogę za pomocą css zastąpić obrazek, który jest podlinkowany w html. Po prostu przy dodawaniu produktu do koszyka wyskakuje gif, który chcę zamienić na własny. Jest on podlinkowany w kodzie, którego nie mogę edytować. Mogę to zrobić jedynie za pomocą css. Czy jest to w ogóle możliwe?