Witam
Chciałbym zaprezentować coś nad czym aktualnie siedzę ( od rana
) - http://cut.iclean.pl/ . Mała aplikacja służąca do tworzenia aliasów dla adresów URL. Aktualnie nie posiada tej właśnie najważniejszej funkcjonalności. Przed chwilą skończyłem prace nad wielojęzycznością oraz zoptymalizowałem grafiki. Obecnie próbuję jakoś napisać odpowiednie reguły Mod_rewrite pod przyszły system.
Czekam na opinie na temat wyglądu, estetyki i szczególnie kodu HTML i CSS.
Starałem się wykorzystać opływowość wyłącznie w miejscach gdzie była ona niezbędna. Nauczyłem się jednak korzystać z dostępnych już od CSS2.1 "display: table/table-cell i table-row". Mam nadzieję, że uznacie to za pozytywne posunięcie z mojej strony.
Wybrany język jest także zapisywany do pliku Cookie, więc przy następnych odwiedzinach ukaże się strona w poprzednim języku. Aktualnie do wyboru mamy język angielski, polski oraz niemiecki. W przyszłości prawdopodobnie dodam język japoński ( małymi krokami się uczę ).
Nie liczcie na kompatybilność z przeglądarkami słabo obsługującymi HTML5 czy CSS3.
Pozdrawiam Rafał Jankowski
Chciałbym zaprezentować coś nad czym aktualnie siedzę ( od rana

Czekam na opinie na temat wyglądu, estetyki i szczególnie kodu HTML i CSS.
Starałem się wykorzystać opływowość wyłącznie w miejscach gdzie była ona niezbędna. Nauczyłem się jednak korzystać z dostępnych już od CSS2.1 "display: table/table-cell i table-row". Mam nadzieję, że uznacie to za pozytywne posunięcie z mojej strony.
Wybrany język jest także zapisywany do pliku Cookie, więc przy następnych odwiedzinach ukaże się strona w poprzednim języku. Aktualnie do wyboru mamy język angielski, polski oraz niemiecki. W przyszłości prawdopodobnie dodam język japoński ( małymi krokami się uczę ).
Nie liczcie na kompatybilność z przeglądarkami słabo obsługującymi HTML5 czy CSS3.
Pozdrawiam Rafał Jankowski