15-03-2011, 18:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2011, 18:29 przez [email protected].)
R_Rafalsky - o czym Ty piszesz?
Nawiązałeś do moich PRZYKŁADÓW.
Ścieżki do plików napisałem jak tylko umiem i nie działają.
Powtórzę...
Wrzucając foldery (CSS, JS, IMAGES) z plikami od LightBoxa tam:
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/CSS...
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/JS...
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/IMAGES...
Bo domyślnie znajdują się tu:
/CSS
/JS
/IMAGES
Co i gdzie mam dopisać do kodu strony?
I może wyprzedzę czyjąś radę, odpowiedzią na nią.
Rada: "Co za problem? Tam gdzie masz w kodzie końcówkę CSS, JS i IMAGES dopisz przed nią kompletną ścieżką do nowego miejsca ich położenia jak powyżej"
Odpowiedź: To właśnie zrobiłem. Dopisałem a NIE DZIAŁA. Powiedzcie mi proszę jak zmodyfikować ten kod poprawnie. Na stronie teraz też działa bo jest nienaruszony kod i położenie folderów CSS, JS i IMAGES. A chcę je przenieść.
Nawiązałeś do moich PRZYKŁADÓW.
Ścieżki do plików napisałem jak tylko umiem i nie działają.
Cytat:Nie znajduje potrzebnych mu plików więc nie działa. Tyle rozumiem z Twoich opisów. Sprawdź jeszcze dokładnie wszystkie ścieżki do ważnych plików!WIem, że skoro nie działa to nie znajduje. Sprawdziłem chyba z TYSIĄC razy i nic ze swojej strony już tu nie jestem w stanie włożyć. Dlatego proszę o pomoc tu na forum.
Powtórzę...
Wrzucając foldery (CSS, JS, IMAGES) z plikami od LightBoxa tam:
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/CSS...
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/JS...
/index_pliki/style/prettyphoto_lightbox/IMAGES...
Bo domyślnie znajdują się tu:
/CSS
/JS
/IMAGES
Co i gdzie mam dopisać do kodu strony?
I może wyprzedzę czyjąś radę, odpowiedzią na nią.
Rada: "Co za problem? Tam gdzie masz w kodzie końcówkę CSS, JS i IMAGES dopisz przed nią kompletną ścieżką do nowego miejsca ich położenia jak powyżej"
Odpowiedź: To właśnie zrobiłem. Dopisałem a NIE DZIAŁA. Powiedzcie mi proszę jak zmodyfikować ten kod poprawnie. Na stronie teraz też działa bo jest nienaruszony kod i położenie folderów CSS, JS i IMAGES. A chcę je przenieść.