03-03-2011, 17:18
(28-02-2011, 19:00)ClassAxion napisał(a): Pozdrawiam, Jest Taki Poradnik Lecz on jest ( Nazwa: PHP- MYSQL w PHP PS. Czy jakoś tak ) I tam masz Jak ustawić Tabele, SQL, Zapytania, Userów, ale to raczej się tyczy tych co nie znają MYSQL czyli on ci wszystko pokaże ( tutoria.pl ) Mam 2 części i akurat w Systemie bardzo mi pomogłyJakby pan chciał to bym mógł załatwić taki kurs za darmo
Dzięki za szybką odpowiedź. Bardzo chętnie zapoznam się z tym tutorialem. Jest szansa żebyś mi go wysłał na maila?
ps. może forma mojego posta była zbyt oficjalna, ale myślę że spokojnie możemy darować sobie "pan" i przejść na "ty".
Na boga, jestem jeszcze przed 30-tką

(28-02-2011, 22:22)www.skrypty.pro napisał(a): Znalazłem tylko takie coś --->> http://www.turox.org.pl/podrecznik/Podstawy_administracji_serw.html
Może pomoże.
Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodzi. Pojawia się przykładowy problem i sposób jego rozwiązania krok po kroku.
Coś jak ćwiczenia na uczelni, z tym że teraz bez przyspiania i robienia "na odwal się"

Jeszcze raz ponawiam pytanie, czy ktoś zapoznał się z pozycją: MySQL. Podręcznik
administratora?
dziękuje za pomoc i pozdrawiam
yaroszka