Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wykonam] Tanie i profesjonalne strony WWW
@KowR: ja nie wiem czego Ty się czepiasz tego chłopaka. Profesjonalne portfolio na allegro, ceny adekwatne do poziomu usług. Widać, że dba o klienta. Przykład? Ty do portfolio wrzucasz wszystkie swoje najlepsze prace (bo wszystkie są dobre) a on wystawia kilka prac żeby nie namieszać w głowie klientowi.

Nawet zaliczki pobierasz, słodko. Projekt kosztuje 200 zł a Ty pobierasz 150 zł zaliczki. Powiedz mi gdzie Ty takich idiotów, tzn. klientów znajdujesz?

Chłopie jesteś mistrzem marketingu! Taka słodycz w tej cenie. Założenie dwóch kont na portalach społecznościowych, niepełnosprawnych obsługujesz czy co? (i nie mam tu nic do niepełnosprawnych, ot przenośnia Smile)

Rzucasz tekstami w ofercie jak Pascal składnikami przepisów:

"Zatem zobaczymy co otrzymujesz kupując u mnie:" (no już się nie mogę doczekać, dobra kolacja poczeka)

- Zapłata za domenę cały rok z góry. - To nowość, mogłeś tego nie pisać bo teraz każdy będzie tak chciał
- Dodanie Twojej strony do 10 dobrych katalogów stron internetowych, tak aby Twoja strona pokazała się w wyszukiwarce Google. - Straszysz klientów, że bez tego ich strony nie będzie w google? To jeszcze im powiedz, że w HTML'u się programuje
- A gratis to w ogóle mnie rozjeb**

Nie wiem jak kod, bo nie mam gdzie sprawdzić, ale talentem graficznym to ty nie grzeszysz. Te 4 lata to chyba w piwnicy bez światła przesiedziałeś.

A tak na serio, to nie psuj rynku. I tak będę to pisał za każdym razem gdy zobaczę tu jeszcze takie ogłoszenia. Nie chodzi mi o twoje umiejętności, bo nie ja je weryfikuję, ale o cenę. Naprawdę tak nisko cenisz 4 lata swojej pracy nad rozwijaniem umiejętności?
[Obrazek: 2guxq1i.gif]

Wiadomości w tym wątku
RE: [Wykonam] Tanie i profesjonalne strony WWW - przez dziamber - 24-01-2011, 02:35