23-11-2010, 02:00
Witam mam taki problem że stronka nie wyświetla mi polskich znaków .Co zrobiłem źle ??
<title>Producent - Kije Drewniane do mopów , mioteł , obsadki "DREW-KIJ"</title>
<meta name="description" content="Firma 'DREW-KIJ' Producent - Kijw Drewnianych, Oferujemy kije do mioteł, mopów o rednicy fi 22 ,22.2 , 24 ,25 ,26 ,28 i długoci od 100cm do 160cm (na zamówienie możliwoć produkowania innych wymiarów) w sprzedaży mamy rwnież kije z obsadkami plastikowymi, jak i szczebelki do łóżeczek od 65cm do 70cm (po dogadaniu się możliwe inne wymiary) Wszystkich zainteresowanych naszš ofertš zapraszamy do współpracy">
<meta name="keywords" content="Drew-Kij,Kij drewniany, kije drewniane, kije do mioteł, kije do mopów, producent kijów" >
<meta name="robots" content="all,index,follow" />
<meta name="revisit-after" content="2 days" />
<meta name="Author" content="Piotr Korzeniewski" />
<meta name="google-site-verification" content="60MqKSPUOqNXmzK8wELPkqf93upWqDb8ZFdGF9tOhwE" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"/>
<meta HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="pl" />
<link rel="Shortcut icon" href="kije.jpg" />
<link rel="Start" href="www.kij-drewniany.yoyo.pl" />
<title>Producent - Kije Drewniane do mopów , mioteł , obsadki "DREW-KIJ"</title>
<meta name="description" content="Firma 'DREW-KIJ' Producent - Kijw Drewnianych, Oferujemy kije do mioteł, mopów o rednicy fi 22 ,22.2 , 24 ,25 ,26 ,28 i długoci od 100cm do 160cm (na zamówienie możliwoć produkowania innych wymiarów) w sprzedaży mamy rwnież kije z obsadkami plastikowymi, jak i szczebelki do łóżeczek od 65cm do 70cm (po dogadaniu się możliwe inne wymiary) Wszystkich zainteresowanych naszš ofertš zapraszamy do współpracy">
<meta name="keywords" content="Drew-Kij,Kij drewniany, kije drewniane, kije do mioteł, kije do mopów, producent kijów" >
<meta name="robots" content="all,index,follow" />
<meta name="revisit-after" content="2 days" />
<meta name="Author" content="Piotr Korzeniewski" />
<meta name="google-site-verification" content="60MqKSPUOqNXmzK8wELPkqf93upWqDb8ZFdGF9tOhwE" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"/>
<meta HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="pl" />
<link rel="Shortcut icon" href="kije.jpg" />
<link rel="Start" href="www.kij-drewniany.yoyo.pl" />