(28-09-2010, 02:51)johnyjj2 napisał(a): Zgadzam się. Jednak Flash oferuje dodatkowe możliwości, a przede wszystkim efektywne przejścia pomiędzy podstronami i dość ciekawe podświetlanie elementów menu.Napisałem że akurat wszystko to co jest w szablonie, który wybrałeś, można zrobić używając jQuery. Włącznie z podświetleniem linków i animacją contentu.
Znaczniki Title to nie wszystko, cała treść powinna być widoczna dla wyszukiwarki. Flash nie jest "miły" dla wyszukiwarek, nie da się skutecznie pozycjonować stron flashowych.
Ja osobiście radzę przejrzeć pluginy jQuery. Do menu jest mnóstwo natomiast do animacji contentu polecam plugin "scrollTo".
Zawsze są problemy z szablonami flash, tak to jest jak się korzysta z gotowych rozwiązań w tym konkretnym przypadku. A to dlatego, że każdy robi je inaczej. Mogę jedynie poradzić przejrzenie AS w pierwszych klatkach i ewentualnie przeklejenie tutaj fragmentów kodu, których nie rozumiesz... Osobiście w AS jestem kiepski, ale spróbuję zerknąć, a może ktoś lepszy w "te klocki" nam pomoże