Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Współpraca] Administrator portalu
Witam, wszystkich.
Jestem redaktorem naczelnym nowo powstałego czasopisma. Generalnie powoli rozkręcamy interes.
Teraz potrzebujemy kogoś, kto administrowałby portal i nanosił na niego niezbędne poprawki i update'y.
Potrzebujemy człowieka z doświadczeniem. Powoli robimy się sporym, znanym portalem i nie możemy go zawalić. Wink

Co mogę zaoferować w zamian?
No cóż, nie jest tego wiele; sami tworzymy czasopismo nonprofit i nikt oprócz wydawcy nie ma z niego korzyści. A korzyści wydawcy idą na druk i reklamę.
Jak wspominałem - dopiero się rozkręcamy. Jeśli kiedykolwiek będą z tego pieniądze, to z chęcią zapłacimy również administratorowi portalu Wink. Teraz mogę jedynie zaoferować tworzenie ciekawego portalu, projektu i branie udziału w tworzeniu ogólnopolskiego czasopisma kulturalno-literackiego.
W zamian za pomoc oferuję książki, które od czasu do czasu mogę podesłać, jakąś nowość wydawniczą, jeszcze ciepłą.
Tudzież filmy na DVD - kinowe wersje, które dostajemy od dystrybutorów do recenzji - oraz darmowe wejściówki do kin na przedpremierowe, premierowe i inne pokazy (zawsze na składzie jest kilka wejściówek dla redakcji).
Jakby ktoś "się pisał" to proszę o kontakt na gg: 3237752 lub mail: [email protected]

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[Współpraca] Administrator portalu - przez Revis - 28-08-2010, 22:21