Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portal Społecznościowo - Informacyjny proszę o POMOC
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie zainstalowałem sobie joomle i sprawdzam jak na razie moduł społecznościowy. Czy nie na tamat? Właśnie ciężko mi było podpasować mój temat do kategorii na forum, ponieważ proszę o praktyczne rady co do budowy serwisu ale w związku z innowacyjnością nie chcę zdradzać szczegółów, mam nadzieje, że nikogo to nie razi. Tak liczę na około miliona użytkowników, może nie dziennych odwiedzin ale na taką liczbę użytkowników liczę, ze statystyk wynika, że osoby "interesujące się" tym o czym ma być portal to ok. 7mln liczę, że 1/7 się zainteresuje moją stroną. No właśnie mają renomę, oczywiście firm takich znalazłem mnóstwo ale szczerze mówiąc opinii żadnych ewentualnie na czym mogę się opierać to portfolio danej firmy, wolę wysłuchać osoby z poza firmy, która miała styczność z danym produktem. Nie spodziewam się tutaj opini czy mam dobry czy też zły pomysł chodzi mi tylko o to od czego zacząć, czego się uczepić bo rozwiązań jest mnóstwo i ofert również ale chcę znać opinie osób doświadczonych mogących przedstawić sprawę nie tylko z plusów ale też minusów.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Portal Społecznościowo - Informacyjny proszę o POMOC - przez pronto - 05-08-2010, 01:55