hmm no jesli bys miał juz zaplanowaną ilośc ubran to można to napisać statycznie , przygotować już gotowe rozwiązania . przykładowo dla czarnej blluzki i białych spodni jeden obrazek a dla białych spodni i zielonej bluzki juz inny. ale to chyba zbyt nudny i kosztowny w czasie proceder. dlatego może zrobić coś takiego :
układ dwóch divów dla nóg , i dla torsu. w jednym wczytują się spodnie a w drugim bluzki. to mój pomysł
jak coś to spróbuje dalej pomoc.
ja to bym rozwiązał tak w przypadku gdy bym miał to ja dodawać ubrania itp. najprościej.
Przykładowo klient chce wybrać zieloną koszulkę i białe spodnie. Skrypt dostaje odpowiednie dane co wybrano , ewentualnie dla ułatwienia mogą być to checkboxy i potem przycisk pokaż , lub dynamicznie gdy coś typ zmieni to ładuje. Dobra wracając do mej myśli. Skrypt dostaje odpowiednie dane i szuka zdjęcia gdzie takie własnie ubrania są , oczywiście gotowego
Chyba proste do zrozumienia
Robimy same zdjęcia ubrań , a potem modeli a na nich ubrań. Łatwiejszego sposobu nie ma. przynajmniej według mnie. Nie bedzie to tak super jak na stronie podanej przez Ciebie no ale cóż.
układ dwóch divów dla nóg , i dla torsu. w jednym wczytują się spodnie a w drugim bluzki. to mój pomysł

ja to bym rozwiązał tak w przypadku gdy bym miał to ja dodawać ubrania itp. najprościej.
Przykładowo klient chce wybrać zieloną koszulkę i białe spodnie. Skrypt dostaje odpowiednie dane co wybrano , ewentualnie dla ułatwienia mogą być to checkboxy i potem przycisk pokaż , lub dynamicznie gdy coś typ zmieni to ładuje. Dobra wracając do mej myśli. Skrypt dostaje odpowiednie dane i szuka zdjęcia gdzie takie własnie ubrania są , oczywiście gotowego

Chyba proste do zrozumienia

Cytat:Wyrazić to co czuję , zabrakło by tyle słów....