20-06-2010, 04:59
Ehh...człowieku, to jest Twój CZWARTY temat dotyczący cholernego formularza. CZWARTY. Czy Ty wiesz co to crossposting? Czy znasz zasady pisaniach na forach internetowych? Ostatnie, czy przeczytałeś regulamin tego forum, który AKCEPTOWAŁEŚ w momencie rejestracji? Już w tym temacie dostałeś ostrzeżenie: http://www.webmastertalk.pl/cu3er-dlaczego-sie-nie-pokazuje-t-4270.html.
PS. Do jednego takiego. O kogoś takiego mi chodziło, a doświadczenie nauczyło mnie, że niestety wybitna część jest taka.
@Dhofca: To już nawet nie hipokryzja, jemu się po prostu wydaje, że "zajmuje się...".
(20-06-2010, 04:01)borek napisał(a): 1. Dostałem go od jakiegoś webmastera z peb.plNo to co z Ciebie za "developer"?
(20-06-2010, 04:01)borek napisał(a): 2. Proszę bo nie potrafię.To już jest zbyt żałosne, żeby komentować.
(20-06-2010, 04:01)borek napisał(a): 3. Przeczytałem kilkanaście stron z google i tak tego nie ogarniam.Chyba kpisz. To jak Ty się czegokolwiek uczysz?
(20-06-2010, 04:01)borek napisał(a): 4. Jeszcze raz proszę.Możesz prosić i milion razy. Zachowujesz się jednak żałośnie.
PS. Do jednego takiego. O kogoś takiego mi chodziło, a doświadczenie nauczyło mnie, że niestety wybitna część jest taka.
(20-06-2010, 01:39)KeeL napisał(a): ja bym prosił bana dla BorkaPrzyłączam się :-)
@Dhofca: To już nawet nie hipokryzja, jemu się po prostu wydaje, że "zajmuje się...".