09-06-2010, 13:02
Wykonam wszelkie prace związane z systemem CMS - Joomla!
Usługi, które m.in. wykonuję to:
- stworzenie kompletnej, estetycznej i nowoczesnej strony dla Twojej firmy
- zakodowanie szablonu
- instalacja i konfiguracja systemu oraz komponentów i modułów
- modyfikacje szablonów, komponentów i modułów
- optymalizacja pod względem SEF
- uaktualnienie do wersji 1.5
itd.
Posiadam duże, 5-letnie doświadczenie w pracy z Joomlą (wcześniej Mambo). Znam ten system CMS jak przysłowiową "własną kieszeń". Joomla to również moja pasja. Tworzone przeze mnie strony są nowoczesne i atrakcyjne dla odbiorcy. Oferuję pełen profesjonalizm, wysoką jakość usług, dobrą dyspozycyjność, dużą dozę kreatywności, szybkie terminy oraz przystępne ceny.
W przypadku pracy zdalnej na stałe (stały dopływ zleceń) możliwość negocjacji cen i zniżki.
e-mail:
Usługi, które m.in. wykonuję to:
- stworzenie kompletnej, estetycznej i nowoczesnej strony dla Twojej firmy
- zakodowanie szablonu
- instalacja i konfiguracja systemu oraz komponentów i modułów
- modyfikacje szablonów, komponentów i modułów
- optymalizacja pod względem SEF
- uaktualnienie do wersji 1.5
itd.
Posiadam duże, 5-letnie doświadczenie w pracy z Joomlą (wcześniej Mambo). Znam ten system CMS jak przysłowiową "własną kieszeń". Joomla to również moja pasja. Tworzone przeze mnie strony są nowoczesne i atrakcyjne dla odbiorcy. Oferuję pełen profesjonalizm, wysoką jakość usług, dobrą dyspozycyjność, dużą dozę kreatywności, szybkie terminy oraz przystępne ceny.
W przypadku pracy zdalnej na stałe (stały dopływ zleceń) możliwość negocjacji cen i zniżki.
e-mail:
![[Obrazek: 961f5772c2485d43417ee36965c76795.png]](http://safemail.justlikeed.net/e/961f5772c2485d43417ee36965c76795.png)