Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wgraniem na serwer swf'a po dodaniu kilku plikow
Witam wszystkich forumowiczów

Znam trochę podstaw Flash'a. Zrobiłam stronę i do tej pory wszystko działało świetnie, az do czasu kiedy dodałam do niej galerię. Zrobilam miniaturki, ktore ustawilam jako movie clipy. Umieściłam w nich kod

stop();
this.onRollOver = function () {
gotoAndPlay(2);
}

this.onRelease = function () {
_parent.gotoAndStop("1410");
}

1410 - to nr na listwie czasowej w ktorym umiescilam powiekszone zdjecie(oczywiscie do kazdego zdjecia jest inny numer) Z tego powiekszonego zdjecia rowniez zrobilam movie clip, by po kliknieciu na nim wracało się do strony z miniaturkami zdjec.
Ukonczylam dopiero pierwsza galerie i wrzucilam swf wraz z html'em na serwer, ale swf w ogole sie wnim nie wyswietla, a gdy wpisze adres strony pojawia sie tylko html bez zaladowanego filmu swf.
Przed dodaniem galerii plik wazył 1,63MB a po dodatniu galerii 6,50MB. czy klopoty maja zwiazek z jego rozmiarem?

Proszę szanownych forumowiczów o jakieś rady, ewentualnie o inny sposob stworzenia tej galerii tak by wygladala w taki sposob w jaki to opisałam. Muszę dodać na stronę jeszcze 4 takie galerie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Problem z wgraniem na serwer swf'a po dodaniu kilku plikow - przez Stabat - 04-12-2009, 22:46