Hm... może o to, że nie oferując w zasadzie nic, chcesz zaangażować całą zaawansowaną ekipę. Rangę na forum? Mail w domenie? Miłą atmosferę? Sorry - na dowolnym forum masz rangi i jak ktoś się udziela, to dostanie ją bez łaski. Bez maila w domenie można spokojnie się obejść - i tak większość z nas ma ich po kilka, a miłą atmosferę każdy może sobie załatwić sam.
W dodatku, jak wynika z tego co napisałeś - forum nie istnieje. Czyli na dobrą sprawę takie ogłoszenie należy odczytać tak: szukam ********* i wyrobników, którzy rozwiną mi forum, z którego będę mógł czerpać jakieś zyski z reklam i chwalić się, że jestem adminem forum o F1.
Od razu też odeprę argument, że kierujesz to ogłoszenie do prawdziwych fanów F1 - na twoje nieszczęście tacy ludzie, już są zaangażowani w rozwijanie aktualnie istniejących for na temat F1.
Kominiarz i niżej podpisany życzą szczęścia...
W dodatku, jak wynika z tego co napisałeś - forum nie istnieje. Czyli na dobrą sprawę takie ogłoszenie należy odczytać tak: szukam ********* i wyrobników, którzy rozwiną mi forum, z którego będę mógł czerpać jakieś zyski z reklam i chwalić się, że jestem adminem forum o F1.
Od razu też odeprę argument, że kierujesz to ogłoszenie do prawdziwych fanów F1 - na twoje nieszczęście tacy ludzie, już są zaangażowani w rozwijanie aktualnie istniejących for na temat F1.
Kominiarz i niżej podpisany życzą szczęścia...
"Kod ma być koszerny!"
![[Obrazek: 106.gif]](http://www.siemiwidzi.pl/smilies/usmiechy/emocje/106.gif)