26-10-2009, 13:33
Jeżeli chodzi o design, to nie jest w cale taki zły. Widzieliśmy już na tym forum dużo gorsze. 
Ale, oczywiście są ale... Typografia to u Ciebie leży i kwiczy.
Tą mapkę googla mogłeś sobie darować, albo daj ją mniejszą. Tam w kontakcie też jakiś pasek pionowy czarny jest niepotrzebny. Do wywalenia. Nagłówki w ofercie są tragiczne, w ogóle nie pasują, a znów o typografi też nie chcę gadać.
Można by się było przyczepić jeszcze od strony graficznej do "loga" tzn. tego zakrąglenia bo jest ucięte z lewej i prawej.
Co do kodu to:
- <b> - ssie, dawaj <strong>
- zamiast sypać non stop co nową linijkę <p> jebnij raz otwartą i raz zamykaj w bloku <div>
- po co tutaj dzielić header na a, b i ta resztę?
- po skończonej robocie wywal komentarze ;P
- font-family: Lucida Console; eeeeeee? czyżby to nie była standardowa czcionka? niestety ja jej nie widzę...
Poza tym jak dajesz czcionkę złożoną z dwóch - nazwa to w "", a jeszcze jak jest niestandardowa to dajesz przecinek i dawaj jakąś standardową podobną.
- Nie potrzebnie masz wszędzie z-index
- bleh, position:absolute (wieki temu
)
- kolega wcześniej Ci napisał co z body.

Ale, oczywiście są ale... Typografia to u Ciebie leży i kwiczy.
Tą mapkę googla mogłeś sobie darować, albo daj ją mniejszą. Tam w kontakcie też jakiś pasek pionowy czarny jest niepotrzebny. Do wywalenia. Nagłówki w ofercie są tragiczne, w ogóle nie pasują, a znów o typografi też nie chcę gadać.
Można by się było przyczepić jeszcze od strony graficznej do "loga" tzn. tego zakrąglenia bo jest ucięte z lewej i prawej.
Co do kodu to:
- <b> - ssie, dawaj <strong>
- zamiast sypać non stop co nową linijkę <p> jebnij raz otwartą i raz zamykaj w bloku <div>
- po co tutaj dzielić header na a, b i ta resztę?

- po skończonej robocie wywal komentarze ;P
- font-family: Lucida Console; eeeeeee? czyżby to nie była standardowa czcionka? niestety ja jej nie widzę...

- Nie potrzebnie masz wszędzie z-index
- bleh, position:absolute (wieki temu

- kolega wcześniej Ci napisał co z body.