I teraz doszłem właśnie do wniosku że nie podałem kluczowej informacji, mianowicie nie napisałem o tym że chce aby każdy przeglądający mógł odsłonić jedną kosteczkę np. jeśli ja odsłonie jedną część (5x5) to żeby wszyscy przeglądający tą stronę widzieli że została odsłonięta jedna sfera, po czym ktoś inny odsłoni następną i tak po kolei aż się pokaże cały ten dolny obrazek... Nie tak że ja odsłaniam sobie sam obrazek a inni odsłaniają sobie swój obrazek.. Bo to się mija z celem.
Wiem, teraz to zmienia postać rzeczy... Pewno poprzednie rady były dostosowane do wyświetlania i funkcjonowania skryptu dla jednego użytkownika. Moje domysły prowadzą do tego że takie coś można wykonać za pomocą php+MySQL...
W sensie żeby wysyłać dzięki php prośbę do odpowiedniej tabeli z mysql o wyłączenie/nie wyświetlanie obrazka za każdym razem kiedy kliknie się w link ?
Kurde mam za małą wiedzę żeby sobie to wyobrazić
A jeśli bym chciał usuwać nie koniecznie z jednego linku ? To wtedy jak zrobić żeby naciskając na odpowiedni obrazek on się zamienił na puste pole ?
Wiem, teraz to zmienia postać rzeczy... Pewno poprzednie rady były dostosowane do wyświetlania i funkcjonowania skryptu dla jednego użytkownika. Moje domysły prowadzą do tego że takie coś można wykonać za pomocą php+MySQL...
W sensie żeby wysyłać dzięki php prośbę do odpowiedniej tabeli z mysql o wyłączenie/nie wyświetlanie obrazka za każdym razem kiedy kliknie się w link ?
Kurde mam za małą wiedzę żeby sobie to wyobrazić

A jeśli bym chciał usuwać nie koniecznie z jednego linku ? To wtedy jak zrobić żeby naciskając na odpowiedni obrazek on się zamienił na puste pole ?