Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Poszukuję skryptu dzięki, któremu będzie można założyć encyklopedię sportów motorowych, testowałem (WikiMedia czy MediaWiki, ogólnie ten sam skrypt na którym stoi wikipedia.org), czy znacie jakiś podobny skrypt z trochę rozsądniejszym system zarządzania.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Napisać, głupiej tego nie można napisać, nie znam się na php i nie zamierzam się tego uczyć.
Liczba postów: 1,054
Liczba wątków: 0
Reputacja:
22
No to zrezygnuj z pomysłu? Lub skorzystaj z tego co już znasz? Niestety w internecie nie ma więcej znanych mi systemów "encyklopedycznych".
Napisz sam, skorzystaj z gotowców lub zapłać komuś by Ci zrobił tak jak ty chcesz.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Może wikidot albo DokuWiki? Większość wiki ma dość specyficzne zarządzanie i nikt tego raczej nie zmieni poza autorami ;[
Liczba postów: 189
Reputacja:
11
Nie znając php, trudno administrować serwisem w tym języku napisanym. Oczywiście samo dodawanie haseł, czy ich moderacja i usuwanie, to łatwizna biorąc pod uwagę, że ma się pod ręką panel administracyjny. Niemniej jednak administracja serwisem nie sprowadza sie jedynie do korzystania z panelu admina.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
A sprawdzałeś np.: Joomla!? Pod ten skrypt można podpiąć praktycznie wszystko - myślę, że Joomla!w podstawowym pakiecie powinna całkowicie wystarczyć....