Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakładanie strony internetowej
ironmaster, jak ktoś chce się męczyć i próbować samemu to droga wolna. Ktoś się uczy, zdobywa doświadczenie to chce na tym zarobić, proste. Porównanie kolegi Spongebob bardzo trafne. Dam kolejne, w internecie bardzo wiele poradników jak wymienić przebitą oponę w aucie. W końcu to takie proste, prawda? 4 (lub 5) śrubek, ściągasz, zakładasz i znowu 4 (lub 5) śrubek. Mimo to jest dużo firm, które zajmują się tylko i wyłącznie tego typu usługą, ba można nawet ubezpieczyć się od takiej sytuacji. To, że coś jest łatwe i opisane w 100 językach na 1000 różnych stron nie oznacza, że a) wszyscy to pojmą b) wszystkim się będzie chciało. Gdyby iść Twoim tokiem myślenia, każdy sam piekł by sobie chleb, naprawiał odzież i wykonywał inne czynności, które przecież są takie proste, a inni za to zdzierają grube sianko.
Odpowiedz
Popieram post wyżej...
Nie korzystajcie z usług! Róbcie większość rzeczy sami!

Ale chwila, chwila... nie lepiej zarabiać a w tym czasie niech ktoś inny zajmie się moją stroną internetową ? Ja wtedy będę mógł przygotować szczegółową ofertę moich usług, podzwonić i załatwić sobie lokal, załatwić reklamę itd. Przecież chcę rozkręcić własny biznes. Nie mam głowy do strony internetowej.

Czy to odpowiedni przykład ?
Odpowiedz
Jak kiedyś babcia z reklamy z ACE powiedziała: "Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego". Ludzie, specjaliści z danej branży, czas poświęcają by być lepszymi i bardziej konkurencyjnymi, ze swojej branży. Dzięki temu mogą zarobić na chleb i na to by opłacić fachowca i nie zawracać sobie głowy np.: sprawami związanymi z promocją strony w sieci lub przeciekającą rurą w ubikacji.
Odpowiedz
kurs html i jedziesz. Najlepiej samemu do wszystkiego dojść.
Odpowiedz
Kasztelan ale nie ma sensu uczyć się wszystkiego jeśli możesz to kupić/zlecić... samochód też sam sobie wykonasz ? zbudujesz telewizor... wykonasz własny os pod komputer ?

p.s. po co odkopujesz stare tematy na forum ?
Odpowiedz
Odpowiedz
lepiej z programu chyba ze nauczysz sie edytowac szablon. program za 200 juz kupisz np website evolution
http://www.balticdive.pl/
http://www.balticdive.pl/o-mnie.html
Odpowiedz