Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak się motywujecie do pracy, nauki i rozwoju?
Jak wiemy, większość z nas, to leniwce, szczególnie programiści ;-) Z czasem dochodzi coś takiego jak wypalenie zawodowe albo choćby opadnięcie entuzjazmu. Jak sobie z tym radzicie; Jak się motywujecie do pracy, nauki i rozwoju?
www.krogulski.com - projektowanie i wykonywanie stron www
Odpowiedz
Motywuje mnie sukces i gotowe działające skrypty które "robią" coś konkretnego, co można pokazać, wypróbować, wykorzystać, same pisanie kodu może i jest nudne ale efekt działającego skryptu motywuje do jego rozwoju o nowe funkcjonalności czy napisania kolejnego.
Odpowiedz
mnie motywuje umowa Tongue w szczególności rubryczka z podaną pensją Tongue
Odpowiedz
Patrzę ile mi brakuje do wymarzonego auta - motywacja sama się znajduje.
Dobre samopoczucie w tym tygodniu sponsoruje cytat:
Cytat:Mogę tylko tylko na prawo i lewo ale na środek nie mogę.
Odpowiedz
Co motywuje? świadomość że to co robię ma sens przynosi efekty i jest doceniane Smile
Sukces na pewno łaskocze ego i to tak całkiem sporo a to jest na pewno bardzo przyjemne uczucie Big Grin Lubie wyzwania, lubie je rozwiązywać bop każde czegoś uczy, nawet bolesna porażka....
chyba jestem z tych, którzy odczuwają pociąg do wiedzy Smile
Odpowiedz
(24-07-2012, 18:22)kornell napisał(a): (...)mnie bardzo cieszy że się czegoś nauczę, że program działą jak chce i że działa szybko. Jakaś taka satysfakcja ...

taki mały OT Tongue Program nigdy nie działa tak jak byś chciał :p i nigdy nie zadziała. Zawsze się coś znajdzie co się posypie Wink. A szybkość działania aplikacji to pojęcie względne Tongue
Odpowiedz
po prostu oglądam świat wg kiepskich i dochodzę do wniosku, że chcę od życia nieco więcej niż Ferdek. chce coś, robić, realizować się w życiu a nie tylko siedzieć przed tv z puszka piwa. ot mój sekret Wink
Odpowiedz
p a s
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz