Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szukam speca od zaplecza www
Witam,
jak w temacie - szukam osoby do współpracy przy tworzeniu stron internetowych. Być może na twarzach prawdziwych webmasterów pojawi się zaraz uśmiech politowania, ale postanowiłam spróbować. Ja sama dopiero od kilku miesięcy mam doczynienia z projektowaniem stron (i to raczej od strony wizualnej i ...w dodatu przy współpracy z jeszcze jednym (dużo lepszym ode mnie Smile) grafikiem), ale jestem zdeterminowna podjąć wyzwanie. Szukam informatyka-programisty...a mówiąc prostrzym językiem (prostrzym oczywiście dla mnie Smile, szukam kogoś, kto potrafi wrzucić gotowy projekt strony na serwer, potrafi doradzić w kwestii hostingu, zna się na pozycjonowaniu strony...no i przede wszystkim daje sobie radę z projektami o różnym stopniu zaawansowania. W tym ostatnim wymaganiu chodzi o to, że nie chciałabym się zdziwić po przyjęciu zlecenia, że mój "specjaista" nie umie zrobić jakiejś aplikacji albo zna się tylko na stawianiu strony na joomli. No i co równie ważne - szukam kogoś, kto ma czas na pracę przy pojedynczych zleceniach, bo nie gwarantuję ciągłości w zamówieniach. Praca legalna, na zasadzie umowy o dzieło..albo zlecenia...no chyba, że to będzie osoba z własną działalością, to wystawi mi fakturę. Aktualnie mam jedną stronę..właśnie na joomli, którą trzeba dopracować. Kolejne zlecenie będzie testem naszej współpracy..będzie to albo portal turystyczny, albo portfolio-galeria zdjęć..albo strona pensjonatu.
Wiem, że rynek jest już przesycony firmami zajmującymi się webdesignem, ale..no cóż...wszyscy wiemy, jak te strony działają..jak wyglądają...Zresztą, szczegóły dla osób zainteresowanych. Mile widziane jakieś portfolio..no i cennik usług.
Pozdrawiam i czekam na odzew.
Edyta
Edyta, pokaż też swoje portfolio Wink.
Już znalazłam kogoś, oferta nieaktualna.