Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z treścią ogłoszenia w google PILNE.
Witam.
Otóż mam taki problem, dlatego że jakiś czas temu wystawiłem ogłoszenia z moimi danymi na portalach takich jak gumtree,lento... itd Ale już jest to nie aktualne, z tych stron treść została usunięta ale jak w google wpisuje tą nazwę co ogłaszałem to widnieje mój nr telefonu i treść tego co tam pisałem, bardzo zależy mi na usunięciu tego z góry dziękuje za odpowiedz.
Odpowiedz
Skontaktuj sie z administracja portali zeby wyslali ci ponownie emaila do edycji ogloszenia.
Odpowiedz
Czasem takie portale dają możliwość wstawienia ogłoszeń bez rejestracji i ostrzegają, że danych nie będzie można potem zmienić. Szczerze mówiąc też mam taki problem ale to olałem. Myślę, że napisanie do administracji z prośbą o usunięcie powinno coś pomóc.
Odpowiedz
Gumtree itp. nie wiele tu pomoże. Musisz skontaktować się raczej z Google bo to jest u nich zapisane w Cache'u.
Odpowiedz
Zeby edytowac wpis musisz sie skontaktowac z adminami serwisow a nie z zadnym wujkiem google ciocia yahoo czy wnukami opera czy sprint. Kazdy serwis ogloszeniowy po zamieszczeniu w serwisie ogloszenia wysyla Ci na emaila widomosc z loginem i haslem do edycji lub odnowienia wpisu, i w kazdym takim emailu jest napisana grubym drukiem wiadomosc zeby zachowac ten email w celach edycji, odnowienia lub calkowitego usuniecia ogloszenia z serwisu. Kiedys mialem podobna sytuacje i ktos zyczliwy na jakims forum zalecil mi takie rozwiazanie. Teraz ja moge sie odwdzieczyc polecajac sprawdzone rozwiazanie kolejnemu potrzebujacemu.
Odpowiedz
Tylko jak się z nimi skontaktować znalazłem ostatnio i wpisałem linki te nieaktualne i pisze że zostało odrzucone to ja już niewiem.
Odpowiedz
Jezeli linki sa nieaktualne to znaczy, ze ogloszenia zostaly usuniete z serwisow np. ze wzgledu na utracenie waznosci, braku oplaty itd. Lub serwisy przestaly istniec. Musisz napisac nowe ogloszenia. Administratorzy niestety nie trzymaja dlugo kopi usunietych wpisow. Gumtree ma jakis okres darmowego wpisu nastepnie przedluzenie jest odplatne na dany okres czasu.
Odpowiedz