Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[sprzedam] Kupon Google Adwords
Witam,
Mam do sprzedania kupon AdWords o wartości 250zł, za jedyne 100zł chętni pisać na PW.
Kupon wysyłam pocztą na wskazany adres
Negatywny (-1): Cytuje: "suabe"... Lubię poprawne pisanie. [Obrazek: emoticon_lol.gif]
Odpowiedz
dodajmy otrzymany ZA DARMO od google. Smile
Odpowiedz
Taa.. zadzwonili do mnie i "Cześć [tu imie moje] chcesz może kupon google bo mamy na zbyciu?" Pomyśl trochę zanim coś napiszesz
Negatywny (-1): Cytuje: "suabe"... Lubię poprawne pisanie. [Obrazek: emoticon_lol.gif]
Odpowiedz
Nie zadzwonili ale wysłali pocztą. Chyba każdy kto ma konto w Google Adwords lub/i w Adsense dostał taki kupon pocztą. Jest to kampania promocyjna. Przecież ich nic nie kosztuje, to że ktoś uruchamia kampanię reklamową. Najpiew zrobi to za darmo, a jak mu się spodoba/przyniesie korzyści, to zapłaci. To tak jak rozdawanie darmowych próbek perfum. Wyprodukowanie buteleczki kosztuje z 50 groszy, a sprzedawane są po 150 złotych.
Odpowiedz
za hosting z home to raz dwa co za różnica skąd mam ;]
Odpowiedz
Cytat:Taa.. zadzwonili do mnie i "Cześć [tu imie moje] chcesz może kupon google bo mamy na zbyciu?" Pomyśl trochę zanim coś napiszesz
Myśle i ja to wiem. ja osobiście dostałem dwa takie kupony ale nie robie z rozdawanych za darmo próbek biznesu. Każdy z korzystających z adword/sens otrzymywał jeden począt drugi mailowo.

z home też to gratis. Smile
Odpowiedz
walka z wiatrakami Wink
Odpowiedz
Kuponu NIE wolno odsprzedawać i dla osoby ktora taki kupon kupi kończy sie to stratą kasy bo ma te pieniądze zablokowane. A każda za nie uruchamiana kampania jest anulowana.

http://www.google.com/support/forum/p/AdWords/thread?tid=36b9e72ef3f476e8&hl=pl
Odpowiedz
nie można a wszyscy sprzedają jak się da Smile
Odpowiedz
Kuponów Adwords nie można sprzedawać zgodnie z regulaminem. Osobom zainteresowanym reklamą w Google Adwords proponuję stworzenie kampanii doładowaną kuponem Adwords o wartości 250 zł. Koszt stworzenia tej kampanii to tylko 40 zł, doładowanie konta kuponem oczywiście gratis. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu pod adresem email: [email protected].
Pozdrawiam
Odpowiedz